Ukemeny for uke 41

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 41

Så mange av de norske råvarene er på sitt beste nå! Poteter, gulrøtter, epler og pærer. De er fulle av gode smaker – og det er nå de er billigst å kjøpe i butikken også! Jeg satser på at det skal være mye godt som faller i smak i middagsforslagene for kommende uke også!

En riktig god uke til deg! Og husk: Nyt livet, nyt maten!

Ukemeny for uke 41

Mandag 7. oktober – Gresk omelett med oliven og fetaost

Med noen egg i kjøleskapet er det bestandig mulig å lage seg en god og enkel middag eller litt kosemat utpå kvelden. Omelett er en stadig tilbakevendende lettvintfavoritt. Her bruker jeg de samme ingrediensene som i en gresk salat, og da blir det gresk salatomelett.

Ukemeny for uke 41

 

Tirsdag 8. oktober – Fiskeform med bacon og valnøtter

Kjøleskapsraidet som endte opp som super middag! Elsker mat som dette. Råvarene opp i en ildfast form, inn i stekeovnen med det og vips så er det middag!

Ukemeny for uke 41

 

Onsdag 9. oktober – Kylling og pommes frites

Dette er en av mine aller største middagsfavoritter! Det er nesten ikke mulig å lage mer lettvint middag enn dette. 5 minutter med forberedelser er hva jeg snakker om for å kunne servere denne middagsperlen. Nå har jeg riktig nok juksa litt denne gangen og serverer butikkjøpt pommes frites, som bare skal stekes ferdig i stekeovnen.

Vil du at det skal gå enda fortere, kan du kjøpe ferdig oppdelte kyllingbiter.

Ukemeny for uke 41

 

Torsdag 10. oktober – Årets beste grønnsakssuppe 

Jeg er bestandig fullstendig lykkelig når jeg kan servere vakker mat som er bra for kroppen og som hele familien elsker! For det er jo ikke like enkelt bestandig å forene disse tingene. Med denne suppa er alt perfekt!

 Ukemeny for uke 41

 

Fredag 11. oktober – Tex-mexpanne med kylling og chorizo

Når du kjenner trangen etter fredagstaco (som kan skje hvilken som helst dag i uka) og samtidig kjenner at eventyrlysten leker litt med deg, er det denne forma du trenger! Gode smaker, akkurat passe sterkt, sprø skjell og kremaktig guacamole. Vi krever da ikke mer enn det!

Ukemeny for uke 41

 

Lørdag 12. oktober – Gumbo – Louisianas beste gryte

Gumbo er vanlig helgemiddag i sørstatene i USA, og hver familie har sine forskjellige oppskrifter på gumbo med både skalldyr, kylling og ordentlig spicy pølser. Her er min venninnes versjon med reker og krabbe.

Ukemeny for uke 41

 

Søndag 13. oktober – Stekt torsk med spekeskinke

Kombinasjonen torsk og spekeskinke er bestandig en sikker vinner! Du kan gjerne bytte ut spekeskinka med bacon hvis du heller vil. Den kombinasjonen er akkurat like god.

Ukemeny for uke 41

 

Dessert – Pæreterte

Nå er pærene supergode og helt perfekte å putte i en terte! Til denne bruker jeg ferdigkjøpt butterdeig, så den går rasende fort å lage.

Ukemeny for uke 41

En riktig god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon