Mine beste nistepakker

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Mine beste nistepakker

Sommerferien begynner å gå mot slutten for noen hver. Skolene starter på igjen, og det er nok mange spente barn rundt om. Her i huset gjør vi oss klare for 6. og 8. klasse. Veldig spennende!

Når hverdagen kommer kastende på oss igjen er det greit å ha noen gode nistepakkeidéer på lur. Her kommer mine beste matpakketips. Noen av dem har også inkludert middagstips – og det kan vi jo like!

Mine beste nistepakker

Pasta med pesto i matpakka

Jeg har ikke tall på hvor mange ganger det har vært pasta med pesto i matpakkene sendt ut fra kjøkkenet her i huset. Bestandig en stor suksess. Det er kjekt å bruke fullkornspasta når du koker til matpakka.

Mine beste nistepakker

Vil du ha pesto til middag også, kan du lage pasta med pesto og chorizo.

 

Kjøttboller i matpakka

Neste gang du har planer om å rulle ut kjøttboller til middag,  kan du jo lage en ekstra stor porsjon, så får du nok til å putte i matboksen dagen etterpå også.

Mine beste nistepakker

 

Grove pizzasnurrer

Det er en velsignelse å kunne finne frem noen frosne pizasnurrer i fryseren noen morgener innimellom, for å putte dem i matboksen. Jeg bruker å varme dem opp littegrann i stekeovnen før jeg legger dem i litt matpapir i matboksen. Det spiller ingen rolle om de blir tint helt gjennom, men det er greit å varme dem litt slik at frossensmaken også forsvinner.

Mine beste nistepakker

 

 Gode sandwicher som passer i matboksen

Kommer ikke utenom brødskiva i matboksen heller! Jeg elsker brødskive og kommer aldri til å bli lei godt brød med godt pålegg. Her er noen forskjellige sandwichtyper du kan la deg inspirere av.

Mine beste nistepakker

 

Potet- og eggkake til lunsj

Jeg kjenner at jeg blir ekstra glad når jeg ser ungene plukke ut rester fra gårsdagens middag når de smører skolematen sin. Her er det rester fra gårsdagens potetkake – som er nesten som en potetomelett – som skjæres i kakestykker og pakkes i matboksen sammen med knekkebrød og gulrotstaver.

Mine beste nistepakker

For flere matpakketips, kan du se her.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon