Spagetti med hvitløk og parmesan

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 30 minutter

Porsjoner: 4

Spagetti med hvitløk og parmesan

Dette er virkelig noe av det enkleste og beste som går å lage på et kjøkken. Alle former for pasta passer virkelig som fot i hose sammen med hvitløk, parmesan og god olivenolje. Og det er nesten de eneste ingrediensene som er i denne middagen.

Bare duften som brer seg i hele kjøkkenet når jeg lager dette, er nok til å sette det på menyen til stadighet!

LES MER! Sånn lager du supergod og kjapp PØLSEGRYTE I ÉN KASSEROLLE – ONE POT MIDDAG!

Ingredienser

Spagetti med hvitløk og parmesan

500 g spagetti
3 ts salt
2 fedd hvitløk
0.5 rød chili
3 ss olivenolje
0.5 ts flaksalt
20 blad basilikum
0.5 ts nykvernet pepper
25 g smør
50 g parmesan

Slik gjør du

Kok opp vann i en stor kjele og ha i saltet. Vannet skal være like salt som saltvann i skjøen. Ha i spagettien og kok den etter anvisning på pakken. Når det er ca. 1/2 minutt igjen av koketiden, heller du spagettien over i et dørslag og lar den renne av.

Mens spagettien koker, finhakker du hvitløkfeddene og chilien og har det i en stekepanne med høye kanter sammen med olivenoljen og Maldonsaltet. La det surre på forholdsvis svak varme i 4-5 minutter. Hakk opp krydderurtene og tilsett halvparten av dem i panna. La det surre videre. Ha over rikelig med nykvernet pepper og rør inn smøret.

Nå begynner etter all sannysnlighet spagettien å være ferdig. Så snart kokevannet er rent av, hvelver du den over i stekepanna og rører den sammen med hvitløken og olivenoljen.

Riv parmesanen over og rør den inn. Dryss over resten av urtene og server.

God middag!

Spagetti med hvitløk og parmesan

Nam!

Spagetti med hvitløk og parmesan

4 svar til “Spagetti med hvitløk og parmesan”

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon