Den beste forsommermaten

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Den beste forsommermaten

Hva liker du aller best å spise nå på forsommeren? Jeg kjenner at trangen etter fargerik mat er veldig tilstede nå når det spirer og gror ute. Litt lettere mat, drages jeg også mot. Det kan gjerne være kjøtt, men må tilberedes og presenteres på en litt lettere måte enn de varme vintergrytene.

For å komme i skikkelig sommerlig stemning nå til helga, får du her et knippe av mine beste forsommeroppskrifter!

Den beste forsommermaten

 

Aspargesterte med kremost

Jeg digger det når mat ser kjempelekker ut, smaker som en drøm og er lekende lett å lage! Da kan det rett og slett ikke bli bedre! Dette er maten som passer på et hvilket som helst vårbord – enten det dreier seg om hverdag eller fest.

Den beste forsommermaten

 

Deilig fransk salat

Salat niçoise er en salat med karakteristiske franske smaker som oser av duftende varm sommer! Jeg må komme med en liten bemerkning til ingrediensene: jeg har byttet ut de originale aspargesbønnene med sukkererter fordi det var det eneste som var å oppdrive her på landet da vi skulle ta bildene. Vil du gjøre salaten litt mer mettende, kan du tilsette kokte nypoteter.

Den beste forsommermaten

 

Lysegrønn kyllinggryte

Dette må jeg bestandig lage til middag når våren har kommet. Fargene og smakene bare oser av vår!

Den beste forsommermaten

 

Nye poteter og bløtkokte egg

Det er ikke lenge før de første importerte nypotetene er i butikken nå.

Den beste forsommermaten

 

Den ultimate hamburgeren

En saftig og god burger er bestandig en sikker vinner på grillen!

Den beste forsommermaten

 

Verdens beste rabarbrapai

Jeg kan jo ikke garantere at denne paien er verdens beste, men at den er supergod, det kan jeg skrive under på! Og hvis du går inn på siden og titter, kan du  se at jeg absolutt ikke er alene om å mene det. Rabarbraen hjemme hos oss har allerede kommet langt, så jeg ferdig med første innhøsting.

Den beste forsommermaten

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon