Har du lyst på en ny brødrister eller kaffetrakter? Eller kanskje en blender slik at du kan lage en supergod smoothie til frokost? Kanskje savner du en god stavmikser eller trenger du deg en ny og lekker vannkoker?

Electrolux kommer nå i disse dager ut med en helt ny frokostserie som de kaller «En smart start». For det er nettopp det den skal gjøre. Gi oss en skikkelig god og smart start på dagen. Og ettersom jeg har et samarbeid med Electrolux kan nå én av mine lesere vinne 2 av disse produktene! Og vinneren kan selv velge hvilke produkter.

Nå kan du vinne 2 frokostprodukter fra Electrolux!

Det eneste som kreves for å være med i trekningen er:
1)  Gå inn på kampanjesidene til Electrolux og legg inn ditt frokostbilde
2) Skriv «deltatt» i kommentarfeltet under dette blogginnlegget!

Konkurransen går fra i dag til 15. mai!

Sjekk ut den morsomme frokostfilmen vi har filmet!

Ta bilde av frokosten din i morgen tidlig og bli med i trekningen av to valgfrie produkter fra Electrolux’ nye frokostserie!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

  • Hei Mia! Du ble den heldige vinneren av konkurransen og kan derfor velge fritt mellom to av produktene i den nye frokostserien fra Electrolux. I tillegg til de produktene jeg bruker i filmen, er det også en stavmikser.
   Send meg en mail på marit@frutimian.unitedbloggers.no om hvilke produkter du ønsker. Send også med hele adressen din slik at Electrolux kan sende produktene hjem til deg!
   Gratulerer så mye!

 1. Deltatt 🙂
  Men jeg har privat bruker så vet ikke om de får med seg mitt bidrag 🙁

 2. Deltatt 🙂
  Men jeg har privat bruker på Instagram så vet ikke om bidraget mitt vil synes 🙁
  Noen annen måte å delta på?

 3. Dere er med i trekningen selv om dere har privat instagramkonto. Alle vennene deres ser jo bildet dere legger ut, og jeg tror dere jo på deres ord når dere skriver at dere har lagt ut bilde!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *