Ukemeny for uke 33

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 33

Den siste ferieuke for skolebarna får vi bruke til fortsatt å feire sommeren, og å prøve å snu døgnet litt. Det kan nok bli et aldri så lite sjokk å skulle stå opp tidlig på morgenen igjen når skolen starter. Det blir litt av hvert av mat i denne ukes middagsforslag også. Både rødt og hvitt kjøtt, fisk og vegetarisk. Og en aldri så liten dessert til helga. Da er vel alt som det skal være! Håper du finner deg noen favoritter som du har lyst til å prøve ut i ukemenyen du også! En riktig god uke til deg! Og husk; Nyt livet og nyt maten! Ukemeny for uke 33   Mandag 11. august – Fiskekaker med remulade Lag fiskekakene selv eller kjøp dem ferdig i butikken. Velg i tilfellet fiskekaker som har et høyt innhold av fisk. Her serveres dem med hjemmelagd remulade og revet gulrot! Ukemeny for uke 33   Tirsdag 12. august – Grillede kebabs med yoghurtdressing Herlige kebabs lagd av kjøttdeig, trædd på grillspyd. Ukemeny for uke 33   Onsdag 13. august – Baconsurret laks Laks og ørret er helt klart de fiskeslagene vi spiser mest av her hjemme. Alle i familien spiser av hjertens lyst når de rosa bitene kommer på bordet. Og da blir mor glad. ørretfileter surret i bacon med sprøstekt potetskiver, rosenkål og aspargesbønner   Torsdag 14. august – Pannekaker med blåbærsyltetøy Har du vært på blåbærtur i sommer? Heldigvis er det mulig å kjøpe frosne skogsblåbær, som vi kan lage syltetøy av, for alle oss som ikke kom oss ut i skogen denne sommeren. Pannekaker og blåbær er en uslåelig kombinasjon! Ukemeny for uke 33   Fredag 15. august – Innbakt pizza Siste fredag i skoleferien feires med innbakte pizzaer til hele gjengen! Ukemeny for uke 33   Lørdag 16. august – Italiensk grønnsakssuppe med basilikumpesto Elsker tiden vi går inn i nå, med så masse gode, norske grønnsaker. Nå tenker jeg at det er bare å spise så mye som overhode mulig. Jeg er også særdeles svak for denne grønnsakssuppen hvor jeg serverer basilikumpesto til. Skikkelig snadder! Ukemeny for uke 33   Søndag 17. august – Saftig laks innbakt i butterdeig Det blir straks litt ekstra feststemning over laksefiletene når de blir pakket pent inn i butterdeig sammen med andre gode smaker. Ukemeny for uke 33   Ukas dessert – Bakte epler med Snickers og is Det er ikke lenge siden jeg la ut denne oppskriften på bloggen, men jeg må minne om den igjen. Den er så supergod, og det er jo nå vi har grillsesongen, så da er det bare å benytte seg av anledningen. Ukemeny for uke 33   Ukas gode gjærbakst – Grove pizzasnurrer Disse grove pizzasnurrene er perfekte å sende med i matpakken til ungene som begynner på skolen til uka. De er fine å fryse ned, så da er det kjekt å lage en god porsjon i løpet av helga. Ukemeny for uke 33 En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon