Supergod sandwich

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Supergod sandwich

Har du lyst på en superduper god sandwich? Du vet en sånn sandwich som godeste Dagobert lager seg når han sniker seg ned til kjøleskapet midt på natta! Har du lyst på det, ja, da kan du lage denne! Den er full av gode smaker fra grillede grønnsaker og kremost.

Et lite grilltips til hvitløken. Legg den over forholdsvis svak varme og ikke la den ligge for lenge. Jeg har veldig mange eksploderte hvitløk på samvittigheten – det er hva som skjer når hvitløken blir liggende på grillen litt for lenge.

Supergod sandwich

Grillede grønnsaker- og snøfrisksandwich
1 kinesiske hvitløk (det er den typen som ikke har fedd, men som er hel)
1 rød paprika
1 gul paprika
1 grønn paprika
200 g snøfrisk eller annen mild smørbar geitost
3­–4 greiner basilikum
2 squash
4–5 ss olivenolje
salt
nykvernet pepper
6 tynne skiver godt brød

Fyr opp grillen og legg på hvitløkene og paprikaene. Hvitløken skal helst stå på et sted hvor det er helt medium varme, mens paprikaene legger du over høy varme. Grill paprikaene til skallet blir skikkelig svartflekkete. Da legger du dem over i en brødpose og knytter sammen. La det ligge slik i ca. 10 minutter. Da kan du lett dra av skinnet. Fjern eventuelle skinnrester med kjøkkenpapir.

Hvitløken trenger ca. 10 minutter. Ta så av skallet på dem og mos innholdet med en gaffel og rør det inn sammen med snøfrisk og finhakket basilikum. Smak til med salt og pepper.

Skjær squashen i langsgående skiver og pensle dem med olivenolje. Dryss over litt salt og pepper før du legger skivene på grillen og griller i noen minutter på hver side.   Pensle brødskivene med olje før du legger dem på grillen og griller dem i ca. 2 minutter på hver side. Fordel ostekremen utover alle brødskivene.

Del paprikaen og fjern kjernehusene før du deler dem i skiver. Fordel squash og gul paprika på én skive. Legg over en ny skive med kremost på og fordel over de to andre paprikatypene før du legger på den tredje skiva, med geitosten ned, på toppen.

Supergod sandwich

Gjenta med de tre siste skivene før du deler sandwichene i to.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon