Ukemeny for uke 37

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 37

Det jeg liker aller beste på søndagsettermiddagene er at det er like før en splitter ny uke skal starte. Jeg liker det faktum at det fremdeles er noen timer igjen av søndagen også. Som kan brukes til akkurat det jeg har lyst til! Kanskje til å planlegge middagene for den kommende uka?

Jeg har mange favoritter i denne ukemenyen og det håper jeg du får også, hvis du prøver deg på noen av oppskriftene.

Jeg ønsker deg en riktig god uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 37

Mandag 8. september – Pasta med tomatpesto

Jeg kommer aldri til å bli lei pasta med en god pesto. Så kjapt å lage og så utrolig godt å spise! Her bruker jeg soltørkede tomater som jeg moser sammen med pinjekjerner og olivenolje. Bruk gjerne fullkornspasta og lag litt ekstra. Så kan du putte restene i matboksen neste dag.

Ukemeny for uke 37

 

Tirsdag 9. september – Kinesiske kyllingspyd med ris

Jeg kan ikke garantere at det er akkurat sånn de ville ha lagd og servert disse kyllingspydene i Kina. Men oppskriften er iallfall inspirert av en kinesisk oppskrift jeg fant i et eller annet magasin. Det jeg helt klart kan garantere, er at smaken er helt eminent.

Ukemeny for uke 37

 

Onsdag 10. september – Bouillabaisse – fransk fiskesuppe

Lyst en en deilig liten fiskesuppe? Det har jeg, så jeg drømmer meg bort med en god, gammel oppskrift:
Dette var fiskesuppa som de sør-franske fiskemennene lagde til seg selv, av restene fra dagens fangst. Det er nok derfor det finnes så utrolig mange forskjellige oppskrifter. En resteoppskrift kan aldri være helt lik to ganger på rad.

Ukemeny for uke 37

 

Torsdag 11. september – Kyllinggryte med potet og bacon

Denne middagen vet jeg er populær hos mange av mine lesere, så har du ikke prøvd den ennå, har du noe godt i vente!

Ukemeny for uke 37

 

Fredag 12. september – Sashimi med mango og koriander

Superenkelt og supergodt. Det er de to første ordene jeg tenker på når jeg tenker på denne maten. Håper du lar deg inspirere til å prøve den!

Ukemeny for uke 37

 

Lørdag 13. september – Pai med ost og skinke

Kunsten med quiche og pai er å lage en god bunn og med denne oppskriften får du garantert en sprø og velsmakende bunn. Det tar litt tid å lage den, men den er verdt hvert eneste sekund! Spør du meg, er pai perfekt både å spise til middag og hvis syforeningen har tenkt å ta seg en tur.

Ukemeny for uke 37

 

Søndag 14. september – Entrecôte med blåskimmelost og potetkaker

Som oftes lages potetkaker av revne poteter. Her lager jeg imidlertid en potetstappe først som jeg så steker som små kaker i stekepanne etterpå. Kjempegodt. De passer dessuten utmerket til dette gode kjøttet.

Ukemeny for uke 37

 

Ukens dessert – Ovnsbakt frukt med honning

Hamstre inn av alle de gode fruktene som det bugner av i butikken nå for tiden og bruk dem i en dessert! Supergodt!

Ukemeny for uke 37

 

Ukens saftige gjærbakst – Frørundstykker 

Mamma har sikkert bakt disse frørundstykkene 3.000 ganger! Det er en stund ennå før jeg er oppe i samme antall.

Ukemeny for uke 37

En riktig god matuke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon