De beste julekakene

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

De beste julekakene

Det er nesten helt umulig å velge ut noen få julefavoritter. Jeg har jo så mange favoritter at jeg må lage ulike julekaker hvert år sånn at jeg får lagd dem alle! Noen lager jeg dog hver år. Blir for mye med 20-30 ulike slag til jul, samme hvor glade vi er i de sprø, søte og smørfylte kulekakene.

Her er noen av de julekakene jeg har hatt på bloggen tidligere. Jeg kommer helt sikkert til å lage minst én oppsummering til med gode, gamle klassikere, før julaften kommer, så det er bare å følge med!

De beste julekakene

Sprø og saftige kokosmakroner

Perfekte kokosmakroner skal være sprø utenpå, og være litt småseige inni. Nesten som Bountysjokoladen. Og apropos den, så er det ingenting i veien for å dyppe disse kokosmakronene i smeltet sjokolade heller.

 

De beste julekakene

 

Sandkaker

Dette er virkelig én av de store klassikerne – sprø sandkaker fulle av godt smør og mandler! Oppskriften er opprinnelig Ingrid Espelid Hovig sin.

De beste julekakene

Sjokoladenøtter

Kombinasjonen av hasselnøtter og sjokolade er simpelthen perfekt! De har en ganske kraftig sjokoladesmak som er perfekt til en kopp te eller kaffe. Og så smelter de på tunga som alle gode julekaker bør gjøre.

De beste julekakene

Sirupssnipper

Sirupssnipper er én av de kakene jeg må lage til hver jul! De er så gode og er definitivt den store favoritten til husets 11-åring! (Hun kan vel egentlig kalle alle julekakene som sin favoritt!)

De beste julekakene

Biscotti

Biscotti kan jo gjerne spises hele året, gode som de er. Til jul gir jeg dem gjerne litt ekstra smak av jul.

De beste julekakene

Hvite kakemenn

Sprø, hvite kakemenn er hele barndommens store, store favoritt! Mamma lagde bestandig voldsomme mengder som forsvant veldig fort.

De beste julekakene

Berlinerkranser

Med så lite konditortålmodigheten som jeg har, skjer det både titt og ofte at jeg avlutter hele berlinerkransbakingen med å lage berlinernøtter. De smaker akkurat like godt og går 1000 ganger fortere å lage. Det kan vi like!

De beste julekakene

Snøkrystallkjeks

Disse kjeksene var et nytt bekjentskap for meg i fjor og de er kjempegode!  Ekstra fine synes jeg de er også ettersom jeg har en så fin snøkrystallutstikker som jeg bruker. Du kan selvfølgelig bruke akkurat den utstikkerformen som du vil!

De beste julekakene

Kanskje du finner deg noen nye favoritter her du også!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon