Ukemeny for uke 50

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 50

Andre søndag i advent er straks historie og jeg er kjempefornøyd med tingenes tilstand. Jeg håper du også har hatt en fin adventshelg.

Selv om vi nå koser oss med julebakst, trenger vi vanlig mat også! Så hovedvekten av middagsforslagene er helt straight mat som er ganske så kjapp å lage. Jeg håper du finner deg mange ting som du har lyst til å lage i løpet av uken!

En riktig god uke til deg! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 50

Mandag 8. desember – Laks med kokte poteter og agurksalat

Det som er så genialt når du tilbereder fisken på denne måten er at den nesten ordner seg selv. Det eneste du må gjøre er å koke opp vann! Kjekt!

Ukemeny for uke 50

Tirsdag 9. desember – Pizza på noen minutter

Når tiden er knapp, kan du lage pizza på noen minutter hvis du bruker tortillalefser som bunn.

Ukemeny for uke 50

Onsdag 10. desember – Kjøttboller med spagetti og tomatsaus

Kjøttboller med spagetti og tomatsaus er bestandig en suksess når det settes på middagsbordet. Da slurper vi i oss spagettien så tomatsausen spruter pent oppover kinnene hele gjengen.

Ukemeny for uke 50

Torsdag 11. desember – Thailandske fiskekaker med sursøt saus

Det er en ganske anderledes smak av disse fiskekakene enn de tradisjonelle norske. Det fine er at både den norske og den thailandske versjonen er veldig god.

Ukemeny for uke 50

Fredag 12. desember – Pastasalat med kjempegod kylling

Dette er en skikkelig luksussalat hvor jeg bruker kyllingconfit istedenfor vanlig kylling. Du kan selvfølgelig bruke helt vanlig kylling også. Det blir også kjempegodt.

Ukemeny for uke 50

Lørdag 13. desember – Entrecôte med blåskimmelost og potetkaker

Er du glad i en god biff, er entrecôte et bra stykke kjøtt å kjøpe. Det er mer smak i et stykke entrecôte enn en indre- eller ytrefilet og det er dessuten billigere å kjøpe inn. Og det kan man jo like.

Ukemeny for uke 50

Søndag 14. desember – Ribberull med de beste potetene

Ja da! Dette er bare så utrolig godt . På denne tiden av året er dette virkelig noe av det aller beste jeg kan tenke meg. Har du dessuten lyst til å få ribbelukten i huset, men ikke er klar for å spise ribbe ennå, er dette løsningen!

Ukemeny for uke 50

Ukens dessert – Saftig fyrstekake

En perfekt stekt fyrstekake er akkurat så bløt inni at den gir litt etter når du skjærer i den, men ikke så bløt at den fremdeles er rå. Perfekt stekt smelter den nesten før den har kommet inn i munnen.

Ukemeny for uke 50

Ukens gode gjærbakst – Brioche

Dette er et av de aller beste brødene som finnes. Så luftig og lett og samtidig fullt av egg og smør – det er helt utrolig at det er mulig! Brødet er fint å fryse også. Da er det kjekt å bake noen brød når man først er i gang, så er du garantert noen supre frokoster i julen også!

Ukemeny for uke 50

En riktig god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon