Det er søndag ettermiddag igjen og det er på tide å se på middagsplanene for den kommende uka. Jeg vet mange av dere bruker ukemenyen fast – noen implementerer hele menyen inn i familien og noen plukker seg ut enkelte middager. Jeg setter umåtelig stor pris hver og én av dere! Tusen takk!

Her kommer det tips for ukens kommende sju dager, samt et dessertforslag og et forslag til god gjærbakst. Aldri en uke uten ett eller annet godt hjemmebakt!

Jeg håper du finner det noen nye (og kanskje også noen gamle) favoritter i denne ukemenyen. Så ønsker jeg deg en super uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 4

Mandag 19. januar – Fiskepinner med pommes frites og remulade

Jeg vet at både små og store blir særdeles fornøyde når dette står på menyen!

Ukemeny for uke 4

 

Tirsdag 20. januar – Kotelettgryte med pærer
Dette vet jeg er en kjær middagsfavoritt hos mange av mine lesere. Ikke prøvd den ennå? Nå har du muligheten!

Ukemeny for uke 4

 

Onsdag 21. januar – Tomat- og grønnsakssuppe med pastaskruer

Denne suppen tilfredsstiller suppens 3 S-er! Smatting (kommer helt automatisk), slurping (særdeles nødvendig) og svetting (blir jo varm i pannen av å spise en rykende suppe)

Ukemeny for uke 4

 

Torsdag 22. januar – Fiskekaker og grønnsaker i langpannen

Fiskekaker er redningen hos oss stadig vekk når jeg har lite tid til overs. Det aller enkleste alternativet er å servere en fiskekake eller to på en skive godt brød med litt sterk sennep til. Her har jeg tatt det steget videre, men er fremdeles på den enkle middagsmaten som nesten lager seg selv.

Ukemeny for uke 4

 

Fredag 23. januar – Skikkelig klissete kyllingklubber med coleslaw 

Her er det bare å finne fram en stor bunke med servietter, for du blir garantert klissete på fingrene når du spiser dette!

Ukemeny for uke 4

 

Lørdag 24. januar – Veldig god kjøttgryte

Dette er en skikkelig luksuriøs kjøttgryte med store mengder kjøtt. La det stå og putre på svak varme i flere timer, så får du et kjøtt som er så mørt at det nærmest faller fra hverandre når du spiser det.

Ukemeny for uke 4

 

Søndag 25. januar – Fersk torsk med rødvinssaus

Til de ferske torskeskivene smaker det aldeles fabelaktig med denne fyldige rødvinssausen! Sjekk det gjerne ut selv også!

Ukemeny for uke 4

 

Ukens dessert – Sjokoladepai med chili

Chili og sjokolade er en eminent kombinasjon! Også i denne paien!

Ukemeny for uke 4

 

Ukens saftige gjærbakst – Prinsessekake

Denne er både en prinsesse og prins verdig!

Ukemeny for uke 4

En riktig god uke til deg!

 

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *