Ukemeny for uke 5

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 5

Tenk at januar allerede er nesten ferdig. I løpet av uka går vi over til februar. Januar har gått så utrolig fort! Det er deilig å se at lyset kommer tilbake og at det faktisk er lyst når jeg drar på jobben.

I ukemenyen denne uken kjører vi på med både superlettvint torsdagsmiddag og staselig søndagsmiddag. Og, husbondens grove pannekaker, som er kjempegode og som absolutt bør prøves!

Jeg håper du finner deg noen gode favoritter i denne ukemenyen og ønsker deg en riktig god uke. Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 5

 

Mandag 26. januar – Laks med salat og potetkake

Laksefileter er bestandig et sikkerstikk når det kommer til middag hjemme hos oss. Er det sånn hos dere også? Her har i alle fall en super oppskrift på stekte laksefileter med potetkake og en sprø grønnsalat.

Ukemeny for uke 5

 

Tirsdag 27. januar – Kylling og bacon med makaronilokk 

Kylling, bacon og pasta er alle tre store gjengangere på middagsfronten her hjemme. Det er middager hvor alt lages i samme form eller bolle også.

Ukemeny for uke 5

 

Onsdag 28. januar – Grove pannekaker med blåbærsyltetøy

Alltid stor begeistring i heimen når det serveres pannekaker til middag. Og jeg sjønner jo det, for nystekte pannekaker og godt blåbærsyltetøy er jo en god kombinasjon. Når jeg enten er for lat til å ta opp frosne blåbær fra fryseren og røre dem til syltetøy eller fryseren er tom for bær, bruker jeg Lerums Utvalgte blåbærsyltetøy. Det er kjempegodt

Ukemeny for uke 5

 

Torsdag 29. januar – Pytt i panne med posjert egg

Har du middags- eller påleggsrester liggende i kjøleskapet, er dette en gyllen mulighet til å få brukt dem opp! Husk at pytt i panne er som skapt for å endres ut fra hva som finnes tilgjengelig i kjøleskapet til enhver tid.

Ukemeny for uke 5

 

Fredag 30. januar – Salat niçoise, deilig fransk salat

Jeg tillater meg å lengte til våren med denne forfriskende salaten!

Ukemeny for uke 5

 

Lørdag 31. januar – Pai med ørret og reker

Dette er kjempegodt, folkens! Super kosemat på en lørdagskveld!

Ukemeny for uke 5

 

Søndag 1. februar – Helstekt oksefilet

Vi kjører på med en skikkelig staselig søndagsmiddag denne uken – helstekt oksefilet med potetstappe, rosenkål og bacon. Skikkelig god søndagmat!

Ukemeny for uke 5

 

Ukens dessert – Mørk sjokolade- og nøttekake

Dette er en skikkelig snadderkake som passer perfekt å servere til alle som har det minste hint av sjokolade-elsk i seg!

Ukemeny for uke 5

 

Ukens gjærbakst – Verdens enkleste brød

4 ingredienser i miksebollen, noen timer til heving, så steking og voilá, så kan du ta en duftende nystekt brød ut av stekeovnen.

Ukemeny for uke 5

En riktig god uke til deg!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon