Ukemeny uke 27

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny uke 27

Hei folkens! Har du kommet i feriemoduset ennå? Her er det fremdeles fult kjør denne uken, før vi vender nesen mot Roma! Der har jeg aldri vært før, så jeg gleder meg stort til å utforske byen! Jeg har funnet frem Roma-guiden på matbloggkollega Helle Øder Valebrokk sin blogg: Helleskitchen.no, så da er vi forhåpentligvis godt rustet for å finne noen gode kulinariske perler! Hun har matguider for veldig mange steder, så skal du ut å reise, kan du sjekke ut hennes råd her!

Det blir noen hektiske dager før det, for jeg har ca. 1 million bilder som burde vært tatt før Italia i tillegg til at vi skal filme 4 filmer for Matkanalen! He he he! Her er det bare å henge seg i stroppen!

Vil du være med å se litt mer av hva som skjer i matblogglivet, men som ikke vises på bloggen, er du hjertelig velkommen til å følge meg på Snapchat! Søk på frutimian, så finner du meg!

Vi må satse på at det blir bra med god mat denne uken også! Her kommer en sommerlig ukemeny. Jeg håper du finner deg noe du har lyst til å lage du også!

En riktig god uke til deg! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 3. juli – Sashimi med mango og koriander

Vi starter uken med litt helgefølelse! Definitivt ikke fordi dette er mat som tar lang tid å lage – for det er superraskt – men fordi det er litt luksusfølelse over maten!

 

Tirsdag 4. juli – Amerikansk hamburger med coleslaw

Det må jo bli en skikkelig saftig burger på den amerikanske nasjonaldagen! Sleng på litt coleslaw også, så er saken helt i boks!

 

Onsdag 5. juli – Kyllingsalat med chorizo og byggris

Dette er en skikkelig herlig sommersalat! Jeg må bare si tre ord om dressingen: DEN ER SUPERGOD! Passer perfekt til denne salaten og til veldig mange andre salater eller nykokt pasta eller nypoteter. Test den ut!

 

Torsdag 6. juli – Grillspyd med pølser og mais

Det er ikke bestandig det er de helt store tingene som skal til for å lage et god middag! Det er ikke mange minuttene med forberedelser som skal til for å lage dette!

 

Fredag 7. juli – Pizza på grillen

Det er helt genialt å steke pizza på grillen! Den sterke varmen og ekte flammer er som skapt for tynne pizzabunner med smakfullt fyll på toppen!

 

Lørdag 8. juli – Ricottapai med tomat og timian

Denne ricottapaien har jeg laget SÅ mange ganger og den er akkurat like god hver enste gang! Elsker den og det tror jeg jammen meg du kommer til å gjøre når du lager den også!

 

Søndag 9. juli – Ferske vårruller med grønnsaker, kylling og reker (sponset lenke)

Ferske vårruller er så fresht og godt at det er bare å bli hodestups forelsket med en eneste gang! Jeg tenker at dette er perfekt mat å servere hele våren og sommeren. Hva du har i vårrullene, kan du variere etter eget forgodtbefinnende. I disse har jeg, i tillegg til salat, gulrot- og agurkstrimler, reker og kyllingstrimler med hoisinsaus.

 

Ukens kake – Iskake på 1-2-3

Det er nesten juks å kalle dette matlaging, for dette er en skikkelig juksekake!

 

Ukens gjærbakst – Focaccia med nypoteter

Nypotetene er perfekte å plassere i tynne skiver på toppen av en focaccia! Prøv selv og bli forelsket!

 

God uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon