Ukemeny for uke 33

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 33

Hei folkens! Nå er jammen hverdagene tilbake for fullt! Ungene her i huset har fremdeles en uke igjen før de starter på skolen igjen, men jeg tror jammen at de begynner å bli modne for skoledager igjen.

Denne uken kommer jeg til å finne frem mange av de matpakketipsene som jeg har liggende på bloggen – du finner dem her! – og jeg kommer til å legge ut noen nye. Det kan jo være deilig med en ny og frisk start på matpakkefronten for både små og store.

Har du lyst til å følge enda mer med på hva som skjer på matverkstedet mitt, kan du følge meg på SnapChat eller Instagram Stories! Jeg heter Fru Timian alle steder!

Vi må ha litt god mat denne uken også. Ikke sant? Så her kommer mine forslag til middager, en deilig dessert og et godt hverdagsbrød! Ønsker deg en riktig god uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 14. august – Spagetti med fennikel og ricotta

På bildet kan det nesten se ut som det er bacon med i denne retten, men det er det altså ikke! Dette er en skikkelig herlig vegetarrett med båndspagetti, fennikel, hermetiske tomater, ricotta og en liten skvett med rødvin. Veldig smakfull og god!

 

Tirsdag 15. august – Kinesiske kyllingspyd med ris

Vi satser på at det blir rikelig med grillmuligheter fremdeles i noen uker! Jeg har grillet alt for lite i sommer, så her er det bare å kjøre på videre. Om det nå ikke skulle være all verdens til grillvær, så går det aldeles fint å lage disse i stekepannen.

 

Onsdag 16. august – Italiensk grønnsakssuppe med spinat og pølser

Jeg elsker smakene, fargene og lukten av denne suppen! Og jeg elsker det faktum at jeg lager denne herligheten på en halvtime!

 

Torsdag 17. august – Risotto med blomkål, erter og stekt laks   

Jeg simpelthen elsker mat som dette! Det er superenkelt å lage. Består av noen få, gode råvarer som er lett tilgjengelig. Og, det smaker akkurat like godt som det ser ut.

 

Fredag 18. august – Saftige kjøttspyd med tzatziki

Får du tak i lammekjøtt, så er det supergodt å bruke til disse spydene! Hvis ikke, kan du bruke du entrecote, ytre- eller indrefilet av storfe.

 

Lørdag 19. august – Kyllingsnitsel med salviesmør

Love it! Love it! Love it! Dette er god mat, folkens! Saftige, panerte kyllingfileter med massevis av salvie sammen med sprøstekte potetbåter! Det er så godt!

 

Søndag 20. august – Pai med ørret og reker

Om du ikke har prøvd det før, kommer denne ukens store oppfordring: Lag deg en pai med fisk i! Det er supergodt!

 

Ukens dessert – Ovnsbakt frukt med honning

Ta et lite raid i butikken og plukk med deg ulik frukt som du baker i stekeovnen med litt honning over. Det blir en herlig – og veldig lettvint – dessert!

 

Ukens gjærbakst – Grovbrød med havregryn

Du vet det er noe godt i vente når stekeovnen lyser og det dufter gjærbakst i hele huset! Det er jammen ikke mye som smaker bedre enn rykende varm gjærbakst, gjerne en brødskive med en god klatt smør på. Mmm!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon