Ukemeny for uke 8

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 8

Vinterferie for noen, arbeidsuke for andre! Hvordan ser uka din ut? Jeg har store planer om å jobbe meg gjennom uka, men satser stort på å gjøre koselige ting innimellom. Det er alt for lenge siden jeg var ute og spiste på en spennende restaurant, så det har jeg en plan om å få gjort i løpet av denne uka. Kjenner at både hode og munn trenger noen nye smaker og ideer!

Ukemenyen denne uken tenker jeg skal passe godt både om du har en helt vanlig uke og om du er på fjellet. God mat gjør livet litt bedre samme hvor vi befinner oss.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 18. februar – Fiskeburger

Har du tid, må du veldig gjerne lage fiskekakene dine selv – og det står oppskrift på det når du klikker deg inn her – men er tiden knapp, finner du deg fiskeburgere med høy fiskeandel i butikken, og bruker dem istedenfor. Godt blir det med både hjemmelagde og kjøpte fiskekaker.

 

Tirsdag 19. februar – Komler med salt kjøtt, vossakorv og kålrabi

Kjært barn har virkelig mange navn når det kommer til denne tradisjonsmiddagen! Komler, komper, raspeball, potetball eller klubb!

 

Onsdag 20. februar – Langpanne med kylling, grønnsaker og pesto

Det kommer aldri til å bli for mange oppskrifter med saftig kylling og tilbehør laget i en langpanne! Jeg elsker mat som dette! Så masse gode smaker og så enkelt å lage. Perfekt å lage dersom man skal ha besøk og ikke ønsker å stesse før de kommer. Denne maten lager seg selv i stekeovnen. Du må jo plassere den der da, men de 40 minuttene som det tar å steke maten, kan du bruke til noe helt annet.

 

Torsdag 21. februar – Grønnsakssuppe med tomatsaus

En genial måte å få i seg nok grønnsaker på, er å lage grønnsakssuppe. Da har både store og små en tendens til å spise store mengder.

 

Fredag 22. februar – Cannelloni med spinat og grønnkål

Dette synes jeg er skikkelig snadrete mat! Lasagneark rullet rundt en salig blanding av spinat, grønnkål, kremost og parmesan. Smakssatt med en akkurat passe mengde hvitløk. Mmmmm. Deilig!

 

Lørdag 23. februar – Chili con carne

Dette er den perfekte vennematen! Gryten du lager når noen kommer på besøk og dere har lyst på noe skikkelig godt å spise, men som det ikke er mye jobb med å lage. Dette er oppskriften du kan vende tilbake til gang etter gang uten å gå lei!

 

Søndag 24. februar – Pannestekt torsk med ertepuré og sprøstekt bacon

Nå er den norske skreien i sesong, og da er den helt perfekt å bruke til denne middagen!

 

Ukens kake – Victoria Beckhams brownie

Damen selv – altså Victoria Beckham hadde moteoppvsining i London i dag, søndag. Kanskje hun feiret med et stykke brownie etterpå?

Heldigvis trenger man ikke å ha på designerklær for å like sjokoladekaken hennes.

 

Ukens gjærbakst – Pizzasnurrer

Det er ikke mye som slår smaken av en nystekt og duftende pizzasnurr!

God uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon