Ukemeny for uke 20
Hvilken festuke vi går inn i nå! Med Kristi Himmelfartsdag på torsdag (og da skal jeg i konfirmasjon), 16. mai (med de festene som det innebærer for mange) og selveste 17. mai på søndag! Og vi er jo virkelig inne i høysesongen for konfirmasjoner akkurat nå. Her gjelder det å puste med magen og la seg flyte med! Lykke til med all matlaging og forberedelser som du skal gjøre!
En riktig så god uke til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!
Mandag 11. mai – Fiskeform med bacon og valnøtter
Det er gode smaker sammen i denne lettvinte fiskeformen!
Tirsdag 12. mai – Smørfylt kylling med rotgrønnsaker
Jeg blir virkelig aldri lei av mat som dette! Så enkelt å lage og så fantastisk godt å spise!
Onsdag 13. mai – Tomat- og mozzarellasalat med spekeskinke
Bare fargene på denne maten er nok til å få munnen full av vann! Dette er skikkelig herlig mat!
Torsdag 14. mai – Kjøttsuppe med rødvin
Jeg skal i konfirmasjon denne torsdagen og spise Inderøysodd. Det har jeg ingen oppskrift på her på bloggen, men denne kjøttsuppen er så god at den også kunne ha vært servert i fint selskap!
Fredag 15. mai – Kjøttboller i spicy tomatsaus
Det går faktisk riktig så fort å lage sine egne kjøttboller. Om ikke alle er like store, spiller ingen rolle!
Lørdag 16. mai – Fantastisk god kyllingsalat
Denne kyllingsalaten med blåmuggost og honningristede valnøtter er som skapt for en aften med skravling og godt selskap. Den er skapt for fine vårdager og lyse sommerkvelder også!
Søndag 17. mai – Kald laks med dill og persille
Denne laksen gjør du klar dagen før, så slipper du noe stress på selveste 17. mai! Vil du ha flere gode mattips til 17. mai, finner du dem her!
Kvæfjordkake er bestandig en sikker vinner på kakebordet! Så god!
Vil du ha flere tips til gode festkaker, finner du det her!
Ukens saftige gjærbakst – Fletteloff
Denne fletteloffen er som skapt for hvilket som helst festbord!
En superduper uke til deg!