Ukemeny for uke 26

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 26

Hei kjære deg! Har du startet sommerferien? De to yngste i vår familie har nå akkurat kommet i feriemodus og har etter sigende tenkt å forbli i det de kommende 8 ukene. Det høres i grunn riktig så deilig ut! Jeg får henge i jobbstroppen en liten stund til. Det betyr imidlertid ikke at jeg kan være i litt feriemodus allikevel. Deilig!

Vi satser på at sommerværet har kommet også sånn at grillen kan benyttes litt oftere. Grillet makrell og hjemmelagde italienske pølser på grillen, er to grillfavoritter denne uken.

Jeg håper du finner deg mange gode favoritter denne uken! Ønsker deg en strålende fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 26

 

Mandag 22. juni – Lettvint pastasalat med erter, oliven og fetaost

Pastasalater i alle mulige varianter er slageren som definitivt aldri går av moten. Så utrolig takknemlig å jobbe med – du kan tilsette nesten hva du vil av smaker, og det blir godt – og så deilig lettvint.

Ukemeny for uke 26

 

Tirsdag 23. juni – Midtsommer – Rømmegrøt

Midtsommer betyr rømmegrøt til middag! Det har det i alle fall bestandig betydd hjemme hos oss. Skikkelig kraftig og god grøt, akkurat som rømmegrøt skal være. Jeg liker veldig godt å ha litt god spekemat til!

Ukemeny for uke 26

 

Onsdag 24. juni – Grillet makrell med sprøtt skinn

Har du lyst til å lage superduper god middag? Da kan du lage dette!

Ukemeny for uke 26

 

Torsdag 25. juni – Stekt torsk med rotgrønnsaker og guacamole

Guacamole kan spises til veldig mye mer enn fredagstacoen! Den smaker aldeles strålende til stekt torsk, som her!

Ukemeny for uke 26

 

Fredag 26. juni – Hjemmelagde italienske pølser

Dette er jo egentlig ikke ordentlige pølser, men jeg kaller dem for det allikevel. Jeg blander karbinadedeig og svinekjøttdeig og smakssetter med massevis av urter før jeg pakker porsjonspakker – som da er rullet som pølser – inn i aluminiumsfolie. Disse er kjempegode!

Ukemeny for uke 26

 

Lørdag 27. juni – Små burgere med pulled chicken

Det tar litt tid å gjøre klar kyllingen til disse burgerne, men 90 % av tiden fikser den seg helt selv. Og resultatet er så godt at det er vel verdt å vente på!

Ukemeny for uke 26

 

Søndag 28. juni – Biffspyd servert med auberginedipp og yoghurtdressing

Elsker denne maten! Rett og slett!

Ukemeny for uke 26

 

Ukens kake – Ananas- og kokoskake med blåbærglasur

Jeg er glad i kaker som ser flotte ut, smaker smashing (selvfølgelig) og som er fullt mulig for en ikke-konditor å lage. For samme hvor mange kaker jeg har lagd i mitt liv, kommer jeg aldri til å bli god på ekstravagant kakepynting. Så hvis det samme gjelder for deg, er dette kaken å lage! (Du kan selvfølgelig lage den selv om du er veldig flink til å pynte kaker også 🙂 )

Ukemeny for uke 26

 

Ukens deilige gjærbakst – Kjempegode brødpinner – grisinni

Dette er snadder. Intet mindre. Jeg elsker disse brødpinnene. De er perfekt å sette på bordet når du får gjester eller når dere bare har lyst på godt brød til maten.

Ukemeny for uke 26

En riktig god uke til deg!

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon