Ukemeny for uke 32

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 32

Det er virkelig mange år siden jeg har grillet så lite en sommer som jeg har gjort denne – hittil! Jeg synes ikke det er like stas å grille når regnet høljer ned. Håpet om perfekte grilldager den kommende uken er iallfall så mye til stedet at det er med noen grilloppskrifter i denne ukemenyen også. Felles for dem alle er at de kan lages inne på kjøkkenet når været tilsier det.

Jeg håper du både har hatt, og fremdeles har en fin sommer – hvor du nå enn er! Og jeg håper at du finner deg noen nye favoritter i denne ukemenyen!

Husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 32

 

Mandag 3. august – Kjapp pasta med tomatsaus

Kanskje er det din første arbeidsdag etter ferien denne mandagen og ingenting frister mer enn en kjapp og god middag når du kommer hjem! Middagen fungerer, takk og pris, akkurat like godt når du er i fult feriemodus!

Ukemeny for uke 32

 

Tirsdag 4. august – Fiskekaker med remulade

Dette er klassikeren som aldri går av moten! Har du ikke tid eller ork til å lage fiskekakene selv, kan du trøste deg med at det finnes mange gode, ferdiglagde fiskekaker i butikken også.

Ukemeny for uke 32

 

Onsdag 5. august – Grønnsaksgrateng med kylling til

Er du så heldig å ha egne grønnsaker i hagen, er dette en strålende måte å bruke noen av dem. Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig for å ha i gratengen.

Ukemeny for uke 32

 

Torsdag 6. august – Kantarellpai

Fordelen med en fuktig sommer, er at skogen er full av kantareller! Her er en aldeles strålende måte å bruke opp noen av dem på.

Ukemeny for uke 32

 

Fredag 7. august – Hjemmelagde italienske pølser

Disse «pølsene» er geniale å legge både å legge på grillen og å steke i stekeovnen. De bruker å forsvinne så fort som bare det når de serveres!

Ukemeny for uke 32

 

Lørdag 8. august – Rosa fisk til middag

Jeg har plantet mine egne rosenkål i år, men det ser ikke ut som jeg får for god fangst. De hersens brunsneglene har lagt sin elsk på dem – i tillegg til det meste andre som jeg har plantet og sådd. Jeg får nok satse på å kjøpe rosenkålen i butikken, for denne middagen vil jeg ha!

ørretfileter surret i bacon med sprøstekt potetskiver, rosenkål og aspargesbønner

 

Søndag 9. august – Saftige biffspyd med auberginedipp

Auberginedippen som jeg lager til disse grillspydene er rett og slett kjempegod og passer veldig godt til både kjøttspydene og yoghurtdressingen.

Ukemeny for uke 32

 

Ukens sommerkake – Deilig blåbærpai med smuldretopping

Denne blåbærpaien er akkurat like god som den ser ut som! Enkel og grei å lage er den også, og da er det jo i grunn bare velstand.

Ukemeny for uke 32

 

Ukens deilige gjærbakst – Lettvinte rundstykker med yoghurt

Er utrolig deilig å kunne ta opp ett rundstykke hvis jeg har lyst på noe godt til kveldsmat eller å ta opp en aldri så liten bunke til felles frokost. Skulle det dessuten glimte til med tom brødboks, noe som skjer med jevne mellomrom, er rundstykkene  kjekke å finne i fryseren.

Ukemeny for uke 32

En riktig god uke til deg!

 

 

Ukemeny for uke 32

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon