Ukemeny for uke 46

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 46

Jeg håper du har hatt en strålende fin helg og er klar for en ny uke! Jeg har brukt helgen på å skumme meg gjennom de bøkene jeg skal snakke om på bokpraten i Askim på mandag! Det er nesten sånn at jeg angrer på valget av noen av bøkene jeg skal snakke om, fordi de er litt vanskelige å oppsummere kort, men det får stå sin prøve. Det er kanskje bare meg som er litt utenfor komfortsonen.

Nu vel! Komfortsone eller ikke; mat må vi ha alle mann, så her kommer mitt forslag til middager den kommende uken. Og så en kake og litt gjærbakst da. Det er jo kjekt å ha med det også!

Ønsker deg en strålende fin uke, og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 13. november – Stekt torsk med grønnsaker og guacamole

Guacamole er knallgodt å servere sammen med denne stekte torsken og de ovnsbakte grønnsakene! Dette er en skikkelig herlig hverdagsmiddag som veldig kjapt kan havne inn på favorittlisten din!

 

Tirsdag 14. november – Kyllingsuppe med ris

Denne kyllingsuppen kan du lage skikkelig het, dersom du er klar for det. Da er det bare å øke på med chilimengden som står i oppskriften. Eller du kan lage den akkurat så mild som du vil. Fritt frem!

 

Onsdag 15. november – Pasta med basilikumpesto

Jeg har virkelig ikke tall på hvor mange ganger jeg har spist dette til middag! Hjemme hos oss ELSKER alle pasta med pesto! Og du lager hjemmelaget basilikumpesto på bare noen få strakser. Har du ikke prøvd det ennå, MÅ du bare prøve det. Knallgodt!

 

Torsdag 16. november – Koteletter med potetstappe og soppsaus

Dette er skikkelig snadder, folkens! Saftige svinekoteletter med en herlig potetstappe og kantarell- og sjampinjongsaus!

 

Fredag 17. november – Laksetaco med agurksalat

Er du klar for å teste ut en vri på fredagstacoen? Da kan du jo sjekke ut oppskriften på denne enkle og gode laksetacoen!

 

Lørdag 18. november – Kylling tikka masala

Å! Jeg elsker kylling tikka masala! Dette er skikkelig herlig familiemiddag! Det er også veldig så kjapt og greit å både doble og triple oppskriften dersom du skal ha besøk!

 

Søndag 19. november – Coq au vin

Vi kjører på med en fransk herlighet denne søndagen! Store biter med grytekjøtt kokt i vin sammen med løk og andre grønnsaker! Nam!

 

Ukens kake – Tekake

Det er skikkelig bestemor over ukens kake! Min bestemor brukte iallfall å servere hjemmebakt tekake når vi var på besøk, og det var bestandig like populært.

 

Ukens gjærbakst – Pottebrød med bacon, ost og spinat

Har du lyst til å prøve deg på et litt annerledes brød, kan du sjekke ut dette. Du trenger ikke å bake det i en potte. Det går fint å rulle det sammen til et brød også.

God uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon