Ukemeny for uke 35

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 35

Denne uken blir det ITALIENSK UKE, folkens! Blir ikke det smakfullt og godt? Å! Det er så utrolig mye god italiensk mat! Håper du er like svak for det som meg!

Dette blir nå den tredje ukemenyen etter at jeg bestemte meg for bestandig å ha to vegetarmiddager i tillegg til to fiskemiddager i ukemenyene, og det er så mange av dere som har uttrykt at dere liker endringen.

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 26. august – Laks med pasta og grønnsaker

Dette er virkelig én av de store hverdagsfavorittene hjemme hos oss! Alle elsker middagen, den er sunn og den er kjapp å lage!

 

Tirsdag 27. august – Tomat- og mozzarellasalat (Sponset link)

Det er jo nå når de norske tomatene er i sesong, at tomat- og mozzarellasalaten blir ekstra god! Bruk en god olivenolje som du har over, og server gjerne godt brød til, så blir det en mettende og god middag.

Vil du servere hjemmelagde ciabattas til, klikk deg inn til oppskrift her!

 

Onsdag 28. august – Pasta carbonara

Det er ikke mange ingredienser du trenger for å lage denne klassikeren: pasta carbonara! Ikke trenger du mye tid heller, for den er riktig så kjapp å lage!

 

Torsdag 29. august – Risotto med blomkål, erter og stekt laks

Jeg elsker mat som dette! Det er superenkelt å lage. Består av noen få, gode råvarer som er lett tilgjengelig. Og, det smaker akkurat like godt som det ser ut.

Dette kan like gjerne serveres på en torsdag som når gjestene strømmer inn en lørdagkveld.

 

Fredag 30. august – Hjemmelagde, italienske pølser

Her blir det italiensk fest på under timen!

 

Lørdag 31. august – Kyllinglasagne

Navnet sier lasagne, så da tar jeg sjansen på å ha den med i italiensk uke, selv om den nok strengt tatt er en Rakkestad-oppskrift. Skikkelig god er den iallfall!

 

Søndag 1. september – Minestrone med tomatsaus

Vi feirer den første høstdagen med en herlig grønnsakssuppe med tomatsaus. Her er det bare å gå skikkelig bananas med alle de gode, norske grønnsakene som er i sesong nå!

 

Ukens kake – Biscotti

Jeg elsker biscotti! Disse tørre, italienske kjeksene som definitivt lar skinnet bedra når det kommer til smak. Èn stor kopp te (eller kaffe for deg som drikker det) og én biscotti = en lykkelig liten stund!

De holder seg i evigheter i en lufttett boks!

 

Ukens gjærbakst – Eltefri focaccia med vårløk

En god focaccia skal, etter min mening, ha en gyllenbrun og sprø skorpe og være skikkelig luftig inni. Da kan det jo nærmest spises til det meste! Jeg elsker en god focaccia! Og det vet jeg det er veldig mange andre som gjør også.

God uke til deg!

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon