Ukemeny for uke 45

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 45

Jeg synes nesten at jeg lager ukemenyer hele tiden! Ukene flyr jo avsted – og ja, jeg vet det betyr at jeg begynner å bli gammel når jeg synes det! Ha ha ha!

Som alltid, har jeg også denne uka prøvd å lage en ukemeny som skal ha noe å friste de fleste med. Jeg håper derfor du blir fristet til å teste ut flere av oppskriftene!

Har du noen favorittoppskrifter, som du ikke finner her på bloggen, gi meg gjerne et tips, så skal jeg se hva jeg kan få gjort med det!

Ønsker deg en riktig så fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 2. november – Pannekaker

Å, det er lenge siden jeg har hatt med klassiske, tynne og fine pannekaker i ukemenyen, så nå er det jammen meg på tide!

Spis dem med blåbærsyltetøy eller bær eller bacon, eller kanskje med alt på én gang!

 

Tirsdag 3. november – Wok med kjøttdeig og nudler

Gode smaker som bruker å slå an hos hele familien!

 

Onsdag 4. november – Stekt ørret med potetstappe og knallgode grønnsaker

Når jeg ser denne maten, kjenner jeg at jeg gleder meg ordentlig til å spise. Bare fargene er nok til at jeg får lyst til å kaste meg over. Dette er en skikkelig middagsvinner hjemme hos oss! Og du lager den fiks ferdig på 25-30 minutter!

 

Torsdag 5. november – Pølsegryte i én kasserolle – one pot-middag!

Elsker disse one pot-middagene hvor du har alt i én og samme gryte, skrur på varmen og lar det putre til det blir ferdig. Så enkelt og godt!

 

Fredag 6. november – Tacosuppe uten kjøtt

Jeg elsker tacosuppe! Og jeg synes det er fint å variere den tradisjonelle fredagstacoen litt, sånn at det blir litt variasjon fra uke til uke. Dagens tacosuppe er uten kjøtt, og den passer like godt å servere til en kjøttelsker som til en vegetarianer.

 

Lørdag 7. november – Buffalo Wings med blue cheese dip

Dette har blitt en skikkelig stor favoritt hos meg på veldig kort tid! Jeg var litt skeptisk før jeg lagde den første gang, for jeg tenkte sausen kom til å bli alt for sterk, men så ble det rett og slett knallgodt!

Her snakker vi Snacksemat med stor S!

 

Søndag 8. november – Thailandske fiskekaker med sursøt agurk og chilisaus

Til alle som er glad i fiskekaker: Disse thailandske fiskekakene må du prøve deg på! De er kjempegode! Og jeg ble så stolt da jeg ble servert fiskekaker som smakte nesten helt likt på en restaurant i Bangkok – da visste jeg iallfall at mine var smaksatt riktig.

 

Ukens kake – Napoleonskake

Jeg jukser litt når jeg lager denne napoleonskaken, for jeg bruker ferdigkjøpt butterdeig, men den blir skikkelig god allikevel 😉

 

Ukens gjærbakst – Eltefrie ciabattas

Om ikke italienske tøfler er det som frister deg aller mest, skal jeg skynde meg å skrive at her snakker vi ikke om sure, lodne tøfler, men om nybakte brød! Ciabatta betyr nemlig tøfler eller slipperser – på italiensk.

 

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 45”

  1. Hei!
    Bare “elsker” uke brevene. Bruker mange av tipsene og oppskriftene, og noen ganger justerer jeg litt slik at det passer bedre for vår familie.
    Korianderpesto høres spennende ut. Jeg er mest kjent med basilikun eller tomat pesto, men så lurer jeg litt. skal det ikke være Parmesan i korianderpestoen?

    • Å så hyggelig å høre, Mette!
      Jeg bruker ikke parmesan i denne versjonen, så det blir nesten mer som en korianderolje/pesto-ish 😉 Vil du ha mer pestotouch på den, må du veldig gjerne bruke parmesan i den 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon