Mojitos

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Mojitos

Èn av de virkelig forfriskende og gode drinkene jeg vet, er mojitos! Nå skal ikke jeg skryte på meg å være noen stor drinkekspert, for det er ganske så sjelden jeg drikker drinker. Men jeg tar meg gjerne en mojito en gang i blant!

Særdeles enkel å lage er den også. Og god smak og enkel tillaging er bestandig en god kombinasjon!

Klikk deg inn her for å finne oppskrift på alkoholfri mojitos!

Mojitos

Oppskrift på 2 mojitos
20 mynteblader
4 ss sukker
isbiter
2 lime
8 cl hvit rom
club soda

Ha halvparten av myntebladene i en blender sammen med sukkeret og isbitene og kjør den rundt til både isbitene og myntebladene er hakket opp. Fordel det over i to glass. Del opp limene og klem saften i glassene. Hell på med romen og spe på med nok club soda til at smaken blir passe.

Rør rundt, finn frem noen sugerør og kos deg!

Mojitos

 

 

 

 

 

 

3 kommentarer til “Mojitos”

  1. Mojitos er en av mine favoritter også! Enkelt å lage, og man trenger absolutt ingen blender. Jeg foretrekker mye mer is i enn du har her på bildet. Husk helt tørre is, så drinken ikke blir slapp og vannete;)

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon