Pastasalat med chorizo

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Pastasalat med chorizo

Du vet du ikke er langt unna et et godt måltid mat når du har en pose med pasta i skapet og en boks kremost i kjøleskapet. Og skulle du være så heldig at du har en chorizopølse i kjøleskapet også, ja da er du jammen skikkelig heldig!

Jeg virkelig elsker middager som dette! Den går så utrolig kjapt å lage, jeg har veldig ofte flesteparten av ingrediensene i allerede liggende hjemme, og hele familien kaster seg med stor entusiasme over middagen!

God middag til deg også!

Pastasalat med chorizo

Oppskrift på pastasalat med cherrytomater og chorizo
til 4 personer

500 g pastaskruer
1 ts salt
1 blomkål
125 g kremost med hvitløk og urter
200 g chorizopølse
1 ss olivenolje
1 rød paprika
1/2 oransje paprika
12 cherrytomater
flaksalt
nykvernet pepper
1 liten kvast persille

Kok opp en kjele med vann og ha i både salt og pastaskruene. Kok den etter anvisning på pakken. Del opp blomkålen i små buketter og la dem koke med de siste 3 minuttene.

Ta ut ca. 1 dl av kokevannet før du heller pastaen og blomkålen over i et dørslag og lar det renne av. Hell det så tilbake i kasserollen og tilsett kremosten og halvparten av kokevannet du har tatt vare på. Rør rundt til osten har smeltet. Tilsett eventuelt litt mer av vannet, hvis det trengs for å få en kremete og fin konsistens.

Del chorizoen i små terninger og stek den i en panne sammen med olivenoljen på medium varme, til terningene begynner å bli brunflekkete. Her bruker jeg fersk chorizopølse, men du kan også bruke en speket versjon. Det går like bra.

Del paprikaen i små terninger og cherrytomatene i to. Bland alt. Smak til med salt og pepper. Hakk opp persillen, her bruker jeg flatbladet, men du kan også bruke vanlig krusperille, og bland inn.

Server!

Pastasalat med chorizo Pastasalat med chorizo

God middag!

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon