Ukemeny for uke 11

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 11

Gurimalla! Denne uken går vi virkelig inn i påsken! Det er nesten ikke til å tro! Det var jo akkurat jul, jo. Elsker det faktum at det er litt vår i luften. Solen varmer på en helt annen måte nå enn den gjorde for bare noen uker siden, og krokusen spirer i solveggen. Jeg elsker det!

Det blir litt av hvert av smaker å velge mellom den uken som kommer. Både kjøtt, fisk og vegetarretter. Jeg har også funnet frem en god oppskrift på frokosthorn som er kjekke å bake og finne fram fra fryseren i påskedagene.

Jeg ønsker deg en riktig så fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

Ukemeny for uke 11

 

Mandag 14. mars – Pasta med pesto

Dette er et supert eksempel på at det enkle veldig lett kan være det beste! Hjemmelaget basilikumpesto er utrolig godt og veldig enkelt å lage!

Ukemeny for uke 11

 

Tirsdag 15. mars – Bakt pasta med tomat, ost og pølse

Innimellom blir hverdagsmiddagene til etter kjøleskapskokkeleringsprinsippet. Det skjer de dagene jeg ikke har vært i butikken og derfor må lage middag av det som finnes i kjøleskapet. Noen ganger undrer jeg meg over at det faktisk er mulig å sette en middag til fire personer på bordet ut fra hva jeg hadde tilgjengelig.

Ukemeny for uke 11

 

Onsdag 16. mars – Skrei med bacon og tomatsaus

Å, hvilke herlige farger det er i denne torskemiddagen! Jeg blir glad bare av å se på den. Blir du Kombinasjonen torsk – eller skrei som jeg bruker her – og tomatsaus, er veldig, veldig god.

Ukemeny for uke 11

 

Torsdag 17. mars – Spagetti bolognese

Etter min mening er spagetti bolognese er en supergod hverdagsmiddag som er kjapp å lage. For å høyne sunnhetsfaktoren litt, lurer jeg inn både løk, hvitløk og gulrot. Du kan gjerne også bruke fullkornspasta.

Ukemeny for uke 11

 

Fredag 18. mars – Saftig kylling med smørdampede gulrøtter

Hvis du har lyst til å gjøre en liten vri på kyllingmiddagen, tror jeg denne vil falle i smak. Små, snerte kyllingbiter sammen med rause porsjoner timian og hvitløk må jo bli godt.

Ukemeny for uke 11

 

Lørdag 19. mars – Stekt laks med ovnsbakte grønnsaker

Jeg elsker det når det er sånn at maten blir feiende flott uten at man egentlig har gjort spesielt mye for at den skal bli det. Det synes jeg denne staselige laksen er et godt eksempel på.

Ukemeny for uke 11

 

Søndag 20. mars – Lammecarré med rispilaff

I setter igang påskestemningen med disse luksuriøse lammecarréene! Et skikkelig herlig måltid!

Ukemeny for uke 11

 

Ukens kake – Hvit trøffelsjokoladekake

Dette er rett og slett en supergod kake! Den er så saftig og så god, og all den hvite sjokoladen som du bruker i den smaker helt perfekt sammen med blåbærsyltetøyet i det midterste laget. Jeg bare elsker denne kaken!

Ukemeny for uke 11

 

Ukens gjærbakst – Frokosthorn

Drømmer du om mange lange frokoster i påsken? Det gjør jeg! Og jeg har store planer om at det ikke bare skal forbli en drøm!

Disse hornene er helt perfekte å servere til frokost, ikke bare i påsken, men som helgefrokost hele året. Og de er – som stort sett all gjærbakst – fine å fryse ned. Denne oppskriften gid 24 frokosthorn.

Ukemeny for uke 11

En god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon