De beste potetoppskriftene!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

De beste potetoppskriftene!

Ettersom høstferien var potetferie i gamle dager, er det bare rett og rimelig å komme med en aldri så lite knippe gode potetoppskrifter. Poteten er jo en av våre aller mest kjære grønnsaker, selv om den har vært ganske omdiskutert de siste årene. Vi spiser massevis av poteter hjemme. Råstekte poteter, moste poteter, bakte poteter, kokte poteter og poteter i supper. Poteten kan, som kjent, brukes til det meste!

Her kommer et lite knippe gode potetoppskrifter!

De beste potetoppskriftene!

 

Helstekt kylling med supergode poteter

Måten jeg lager potetene på i denne oppskriften, er rett og slett aldeles super. Først koker jeg dem nesten ferdig, for så å steke dem i stekeovnen til slutt. Prøv i vei, sier nå jeg!

De beste potetoppskriftene!

 

Potetsuppe med svinemedaljonger 

Hva er vel mer naturlig å servere til middag i løpet av potetferien enn potetsuppe!Hva er vel mer naturlig å servere til middag i løpet av potetferien enn potetsuppe!

De beste potetoppskriftene!

 

Langstekt svinenakke med potetstappe

Pulled pork, eller langstekt svinenakke er virkelig noe av det møreste kjøttet du kan få. Gi kjøttet mange timer i stekeovnen på svak varme, og du er sikret det aller beste kjøttet. Det passer aldeles perfekt til en rustikk potetstappe.

De beste potetoppskriftene!

 

Fiskepinner med pommes frites og remulade

Ja, du kan lage pommes frites hjemme uten å fritere! Jag barer skjærer poteten i staver og steker den i stekeovnen med olivenolje på høy varme. Blir supergodt! Og passer perfekt til disse fiskepinnene.

De beste potetoppskriftene!

 

Kjøttsuppe

Ikke bare poteter i denne kjøttsuppa, men den hadde definitivt ikke blitt den samme uten potetene! Husk å lag minst dobbel porsjon når du først er i gang, så er du sikret god middag to dager på rad.

De beste potetoppskriftene!

 

Potetomelett

Gjør som spanjolene og putt potetene i en omelett. Supergod og superbillig middag!

De beste potetoppskriftene!

 

Potetomelett med brokkoli og laks

Du kan gjerne putte både laks og  brokkoli i potetomeletten også!

De beste potetoppskriftene!

 

Entrecôte med blåskimmelost og potetkaker

Her er det en litt morsom vri på potetkakene. Først lager jeg en potetmos, så lager jeg mosen til kaker som jeg steker for å få en sprø og god skorpe. Smaker kjempegodt sammen med kjøttet og blåmuggosten.

De beste potetoppskriftene!

God potetuke!

 

 

2 kommentarer til “De beste potetoppskriftene!”

    • Takk for at du sa ifra, Christin! LInkene har forsvunnet på en del gamle blogginnlegg, men jeg skal rette opp her nå med en gang 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon