Melonsalat med jordbær og mynte

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Melonsalat med jordbær og mynte

Du vet det er sommer når du kan sette denne bollen på bordet! Hvilke fantastiske farger og smaker! Fullstendig umulig å ikke falle pladask for, spør du meg!

Dette er en typisk oppskrift hvor du definitivt ikke trenger å følge oppskriften til punkt og prikke, men bruke den som et utgangspunkt til din versjon. Jeg plukket med meg fire ulike melonsorter i tillegg til jordbær og ananas til denne versjonen.

Mulighetene er store for at jeg aldri greier å lære meg navnene på de ulike melontypene. Jeg vet jeg brukte vannmelon og honningmelon. De to siste innbiller jeg meg at heter piel de sapo (den med mørkegrønt skall og lyst kjøtt) og cantaloupe (den med lysere grønnstripete skall og lyst oransje kjøtt).

jordbær- og melonsalat

Oppskrift på melonsalat med ananas og jordbær
til 6-8 personer

250 g vannmelon
250 g honningmelon
250 cantaloupe
250 g piel de sapo
250 g ananans
250 g jordbær
2 lime
3 ss flytende honning
10 greiner frisk mynte

Del opp all frukten i terninger på ca. 2 x 2 cm og ha det i en stor bolle sammen med jordbærene, som du deler i 2 eller 4.

Klem ut saften av limen og rør den sammen med honningen. Hell det over frukten og bærene. Hakk opp mynten og bland alt godt sammen.

Vips, så er det klart for servering.

Du kan gjerne piske krem og servere til, eller finne frem en god vaniljeis.

melon- og jordbærsalat

jordbær- og melonsalat med mynte

melonsalat

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon