Ukemeny for uke 31

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 31

Litt om senn begynner livet å komme tilbake til litt mer vanlige former hos oss. Ungene legger seg fremdeles fryktelig sent, og jeg antar det kommer til å bli et skikkelig sjokk når skolen begynner, men det er fremdeles noen uker til det. Jeg er tilbake på verkstedet. Var veldig deilig å ha ferie herfra, men utrolig koselig å komme tilbake hit! Elsker dette stedet mitt! Vil du se mer av hvordan det ser ut her, kan du følge meg på Snapchat! Der legger jeg ut små snuter både herfra og derfra. Jeg heter frutimian på Snap!

Her kommer mine middagsforslag for den kommende uken, pluss en deilig dessert og skikkelig gode, eltefrie ciabattas. Håper du finner deg noen oppskrifter som du har lyst til å prøve!

En riktig god uke til deg! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 1. august – Duftende risotto med laks og fennikel

Fennikel er veldig godt og passer perfekt til fisk. Her får den følge med varmrøkt laks og god risottoris.

366-r2

 

Tirsdag 2. august – Hjemmelagde italienske pølser

Dette er definitivt ikke ekte, italienske pølser, men de er skikkelig gode. Klikk deg inn til saken for å finne ut hvorfor de heter akkurat det.

hjemmelagde-polser

 

Onsdag 3. august – Deilig potetsalat med masse godsaker i

Denne deilige potetsalaten er et helt lite måltid i seg selv, fylt opp med bacon, avokado, ost og tomat. Og så poteter da, selvfølgelig!

potetsalat-med-ost-bacon-og-avokado

 

Torsdag 4. august – Kjærlighetssuppe

Dette er en skikkelig god potetsuppe som jeg smakssetter med løpstikke. Det er en særdeles villigvoksende urt som også kalles kjærlighetsurt. Dersom du nå ikke har løpstikke tilgjengelig, kan du bruke en purre istedenfor.

kjaerlighetssuppe

 

Fredag 5. august – Grønnsaksgrateng med kylling til

Er du så heldig å ha egne grønnsaker i hagen, er dette en strålende måte å bruke noen av dem. Bruk de grønnsakene du har tilgjengelig for å ha i gratengen.

gronnsaksgrateng-med-potet-og-squash

 

Lørdag 6. august – Kylling tikka masala

Dagen etter at jeg la ut denne oppskriften på bloggen, fikk jeg følgende tilbakemelding fra én av mine lesere: «Endelig har jeg funnet en oppskrift på kylling tikka masala som hele familien ELSKER! Tusen takk!»

Håper du får samme tilbakemelding fra din gjeng når du prøver oppskriften!

kylling-tikka-masala-3

 

Søndag 7. august – Sashimi med mango og koriander

Å hvilken lykke det er å kunne spise denne maten! Dette synes jeg er fantastisk vakker og eventyrlig god mat på samme tid. Når den da i tillegg føles både rensene og godgjørende for hele kroppen, sier det seg selv at dette er skikkelig poppismat!

mangosalat-med-laks-og-koriander

 

Ukens dessert – Grillede nektariner med yoghurtkrem

Dette er en aldeles fabelaktig god dessert! Jeg sier bare: Prøv den!

73fm1853red1

 

Ukens gjærbakst – Eltefrie ciabattas

Jeg tar gjerne noen gode jafs av en nystekt ciabatta. Enten akkurat som den er, eller oppdelt og servert med godt pålegg som en sandwich. Kjekke er de å fryse også. Da er det bare å varme dem opp igjen i stekeovnen.

ciabattas

En riktig god uke til deg!

 

 

 

 

 

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon