Forrige uke var vi på tur til Italia i ukemenyen. Denne uken er vi tilbake litt alle steder – altså helt som ukemenyene bruker å være til vanlig.

En annen ting som er som vanlig, er blandingen av vegetarretter, fiskemiddager og middager med både hvit og rødt kjøtt. Håper du finner mye som du har lyst til å teste ut!

Ønsker deg en stråleden fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 26. april – TOMATSUPPE MED GRØNNSAKER OG PASTA

Jeg synes det er utrolig kjekt når jeg kan putte masse grønnsaker i tomatsuppa og få en skikkelig god familiemiddag!

 

Tirsdag 27. april – FISKEKAKER OG GRØNNSAKER I LANGPANNA 

Bildet er gammelt og ikke blant de fineste på bloggen, men smaken på middagen – den funker fremdeles!

 

Onsdag 28. april – PØLSEGRYTE I ÉN KASSEROLLE – ONE POT MIDDAG!

Dette er den store klassikeren når det kommer til lettvinte – og kjempegode – one pot-middager!

 

Torsdag 29. april – ENKEL OG GOD WOK MED KYLLING OG CASHEWNØTTER

Jeg elsker en god wok! Og det gjør heldigvis resten av familien også!

 

Fredag 30. april – VÅRRULLER MED KJØTTDEIG, RISNUDLER OG MASSE GRØNNSAKER

Opp med hånda alle som ELSKER VÅRRULLER! Begge mine holdes rett opp nå. Ha ha ha! Jeg er så glad i vårruller og lager det ganske så ofte her hjemme. Vårrullark bruker å ligge i frysedisken i veldig mange helt vanlige dagligvarebutikker, så her er det bare å kjøre på.

 

Lørdag 1. mai – PASTASALAT MED REKER OG OSTESAUS

Bestandig en slager å servere denne til middag – eller en sen lunsj!

 

Søndag 2. mai – VEGETARKAKER MED SQUASH OG OST

Disse vegetarkakene er skikkelig gode, og de er også fine å fryse ned, så lag gjerne en stor porsjon når du er igang.

 

Ukens kake – LETTVINT RULLEKAKE

Har du lyst på litt festfølelse en helt vanlig dag? Lag rullekake!

 

Ukens gjærbakst – GROVE ELTEFRIE RUNDSTYKKER

Jeg tror virkelig at jeg aldri kommer til å bli lei nystekt gjærbakst! Det tror jeg kanskje er helt umulig å bli. Er du ikke enig? Det er noe med luktene som fyller huset når baksten står i ovnen og, ikke minst, følelsen av å ta det første bittet av baksten som ennå egentlig er litt for varm til å spises av. Kanskje skjære opp et rundstykke og plassere på en skive ost som rekker å smelte sånn akkurat passe før du har fått spist opp.

Nam!

 

En god uke til deg!

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *