Det blir med en gang litt caféfølelse over matpakken når den består av wraps. Mitt tips for å unngå at wrapsen tørker ut før det er matpause, og å sikre at den holder seg godt rullet sammen, er å surre matpapir hardt rundt wrapsen og så knyte den sammen med husholdningshyssing.

Her bruker jeg fullkornswraps og fyller den opp med avokado, skinke og salat.

Denne matboksen er i utgangspunktet beregnet for barneskolebarn, men den passer selvsagt til alle. Tilpass eventuelle mengder.

I matboksen
1 avokado
2 salatskiver
2 skiver skinke
1 fullkornstortilla
½ appelsin i skiver
1 neve usaltet nøtteblanding (denne består av tranebær, pekan og pistasj)

Del avokadoen i to, fjern steinen og bruk en skje til å løfte avokadokjøttet ut av skallet. Del den opp i 1 cm tykke skiver.

Fordel salatskivene, skinken og avokadoskivene på den ene halvdelen av tortillaen før du ruller den ganske hardt sammen. Start rullingen fra den siden hvor fyllet ligger.

Rull matpapir rundt tortillaen og knyt sammen med hyssing på begge endene. Del så tortillaen i to, gjerne med et litt skrått snitt, så ser det enda finere ut.

Del appelsinen i skiver og legg nøtteblandingen i en liten form. Jeg bruker muffinsformer av silicon. Du får også kjøpt mange ulike matbokser med små rom i.

God formiddagsmat!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *