Hvis jeg nå ikke skulle tatt bilde av denne matboksen, hadde vel yoghurten blitt plassert i et lite glass med lokk og ikke i denne muffinsformen av silicon. Den kan medføre litt klin når matboksen skal forflyttes fra A til B. Men du skjønner tegningen.

Naturellyoghurt kombinert med en god granola, noen bær og litt frukt, er en god kombinasjon til lunsjen. Jeg har nok rukket å spise opp de druene lenge før lunsj, for jeg må bestandig ha noe å snadre på sånn i 10-tiden. Hvordan har du det?

Granolaen som jeg har puttet i denne matboksen er jeg særdeles fornøyd med. Her er det rett og slett veldig mye godsaker i, og veldig lite søtning. Jeg bruker litt honning. Det gode er at den allikevel smaker ganske søtt. Jeg har fått helt dilla på denne, så jeg har den stående i et stort glass med lokk på kjøkkenbenken. Du finner oppskriften her!

Denne matpakken er i utgangspunktet ment for voksne, men de passer selvfølgelig for alle. Tilpass eventuelt mengdene.

I matboksen
1 dl granola – klikk her for å komme til oppskriften
2 dl yoghurt naturell
1 god neve blåbær
1 god neve druer

Så fremt granolaen er ferdig, er det i grunn bare å putte de ulike delene i matboksen.

God formiddagsmat!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *