Jeg trenger din tilbakemelding!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Jeg trenger din tilbakemelding!

Hvem andre enn akkurat DEG skal jeg spørre til råds når det kommer til bloggen? Ingen! Det er jo du som er bruker av bloggen, som kan gi meg de beste svarene.

Og det jeg ønsker svar på, er: Er det noe du savner på bloggen i dag? Nå tenker jeg ikke på konkrete oppskrifter, men på funksjonalitet på sidene mine.

Hva tenker du hadde gjort bloggen enda litt bedre?

Jeg blir superglad for alle tilbakemeldinger som jeg får! Skriv det som en kommentar her på bloggen, på Facebook eller i en mail til marit@frutimian.no. Jeg leser alle tilbakemeldingene samme hvor de står!

 

 

25 kommentarer til “Jeg trenger din tilbakemelding!”

 1. Kjempekjekt å følge deg både her på bloggen og på snapchat. Du er flink med oppdatering og inspirerende innhold. Stå på! 🙂

 2. Hei. Må først si at matpakkeproduksjon i langpanne har blitt en superhits her hjemme. Putter i litt forskjellige korn og mel, men ungene spiser uansett. ,!! Hadde den samme grove deigen vært brukt til brød så hadde de rynket på nesa..:-)
  En liten tilbakemelding på bloggen: Skulle gjerne sett flere bilder av fremgangsmetodene. Det er flere bilder av det ferdige produktet. Ofte flere like bilder. Hvorfor ikke heller ta noen bilder underveis og vise hvordan du gjør ting 🙂
  VH
  Anne-Grethe

  • Hei Anne-Grethe!
   Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det faller i smak. Det er min erfaring også at det er mye lettere å servere grove rundstykker eller langpannebrød enn vanlige bra. 🙂
   Jeg ser veldig godt poenget ditt i forhold til steg for steg-bilder. Utfordringen for meg er ofte at det tar mye lenger tid for meg å lage maten når jeg skal ta bilder underveis – ting må se presentabelt ut underveis også – og ofte lager jeg mange ting på en gang. Innimellom gjør jeg det, men jeg kan nok dessverre ikke love deg at det blir en vane for brorparten av oppskriftene. Marit 🙂

 3. Takk for alle de flotte oppskrifter du har.Får besøk av barn og barnebarn til helgen,ønsket er Langstekt svinenakke.Den var kjempegod,falt tydeligvis i smak.Da de var her en gang i fjor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon