Hvem andre enn akkurat DEG skal jeg spørre til råds når det kommer til bloggen? Ingen! Det er jo du som er bruker av bloggen, som kan gi meg de beste svarene.

Og det jeg ønsker svar på, er: Er det noe du savner på bloggen i dag? Nå tenker jeg ikke på konkrete oppskrifter, men på funksjonalitet på sidene mine.

Hva tenker du hadde gjort bloggen enda litt bedre?

Jeg blir superglad for alle tilbakemeldinger som jeg får! Skriv det som en kommentar her på bloggen, på Facebook eller i en mail til marit@frutimian.no. Jeg leser alle tilbakemeldingene samme hvor de står!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

 1. Syns bloggen din er flott,brukervennlig,og god variasjon.Syns du er på hugget og spegler tid og trend.Eg koser meg på bloggen din!

 2. Kan du prøve å få oppskriftene delt inn i kategorier og underkategorier. Det vil gjøre det enkelt å finne frem 🙂

  Savner også oppskrifter på grove rundstykker som ikke trenger å heve 🙂

 3. Takk for masse gode oppskrifter!
  Har ofte nettbrettet stående på kjøkkenbenken med en av dine oppskrifter når middagen skal lages.
  Jeg ønsker meg en annen type nedtrekksmeny for å komme meg til de ulike kategoriene. Ser at det er vanskelig å få manøvrert meg nedover på nettbrett som mangler mus… Vanskelig å klikke, deretter scrolle, klikke videre og til slutt velge kategori. Ender ofte opp med å søke etter oppskrift, dersom jeg ikke har valgt en av ukens oppskrifter:)

  • Takk for innspillet! Vi spiser mye fisk her hjemme, så jeg må få sørget for å ta bilde av mer av det vi lager! Takk for innspillet!

 4. Kjempekjekt å følge deg både her på bloggen og på snapchat. Du er flink med oppdatering og inspirerende innhold. Stå på! 🙂

 5. Hei. Må først si at matpakkeproduksjon i langpanne har blitt en superhits her hjemme. Putter i litt forskjellige korn og mel, men ungene spiser uansett. ,!! Hadde den samme grove deigen vært brukt til brød så hadde de rynket på nesa..:-)
  En liten tilbakemelding på bloggen: Skulle gjerne sett flere bilder av fremgangsmetodene. Det er flere bilder av det ferdige produktet. Ofte flere like bilder. Hvorfor ikke heller ta noen bilder underveis og vise hvordan du gjør ting 🙂
  VH
  Anne-Grethe

  • Hei Anne-Grethe!
   Takk for tilbakemeldingen! Så hyggelig å høre at det faller i smak. Det er min erfaring også at det er mye lettere å servere grove rundstykker eller langpannebrød enn vanlige bra. 🙂
   Jeg ser veldig godt poenget ditt i forhold til steg for steg-bilder. Utfordringen for meg er ofte at det tar mye lenger tid for meg å lage maten når jeg skal ta bilder underveis – ting må se presentabelt ut underveis også – og ofte lager jeg mange ting på en gang. Innimellom gjør jeg det, men jeg kan nok dessverre ikke love deg at det blir en vane for brorparten av oppskriftene. Marit 🙂

 6. Takk for alle de flotte oppskrifter du har.Får besøk av barn og barnebarn til helgen,ønsket er Langstekt svinenakke.Den var kjempegod,falt tydeligvis i smak.Da de var her en gang i fjor.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *