Ukemeny for uke 40

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 40

Akkurat nå, når du leser denne ukemenyen, befinner jeg meg på den andre siden av Atlanterhavet. Jeg tilbringer nemlig høstferien spisende i Los Angeles! Vil du følge dagene mine der, finner du meg på Snapchat som frutimian eller du finner meg på Instagram stories, der under navnet Fru Timian.

For mange av dere er det også kanskje litt høstferiestemning denne uken? Vet at flere distrikter også har neste uke, så jeg antar det er en grei fordeling her.

Om vi har ferie eller jobber, trenger vi god mat! Det er iallfall helt sikkert! Her kommer det derfor et forslag til en god ukemeny for den kommende uken. Så håper jeg du finner mange ting som du har lyst til å prøve! Riktig god uke til deg! Og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 3. oktober – Fiskeform med laks, reker og karri

Jeg bruker å lage denne gryta i stekeovnen, men den kan også stå og småkoke på stekeplata hvis det passer deg bedre. Godt blir det samme hvilken fremgangsmåte du velger.

fiskeform-med-laks-reker-og-karri-4

 

Tirsdag 4. oktober – Supergod grønnsaksgrateng med kylling til

Om du ikke har de samme grønnsakene som meg, så la det ikke forhindre deg i å lage en supergod grateng. Bruk denne oppskriften som en veileder – ikke fasit! Dette er en skikkelig herlig middag!

gronnsaksgrateng-med-potet-og-squash

 

Onsdag 5. oktober – Stekt chorizo med bønner og tomater

Sjekk ut de fargene, folkens! Blir du like glad som meg når du ser dette matbildet? Hvis så, kan du jo klikke deg inn å ta en titt på oppskriften.

stekt-chorizo-5

 

Torsdag 6. oktober – Stekt torsk med ovnsbakte grønnsaker og guacamole

Dette er rett og slett kjempegode smaker sammen!

stekt-torsk-med-guacamole-11

 

Fredag 7. oktober – Pai med ost og skinke

Hos oss er det nærmest knuffing i kantene når det settes en god pai på bordet! Stor kjærlighet!

quiche-3

 

Lørdag 8. oktober – Lam med kikerter og couscous

Dette er utrolig lekker og god mat inspirert fra det tunisiske kjøkken. Herlig og smakfullt lammekjøtt lammekjøtt sammen med couscous og kikerter! Mmmm!

lam-og-couscous-2

 

Søndag 9. oktober – Knallgod grønnsakscurry

Ser ikke dette utrolig godt ut? Alle de lekre fargene som stråler mot deg! Fantastisk! Fantastisk godt er det også! Med bare godsaker for kropp og sjel.

gronnsakscurry

 

Ukens kake – Red velvet cake med veldig god glasur

Dette er en skikkelig saftig og god kake!

Rød kake

 

Ukens gjærbakst – Croissanter

Hvis du har litt ekstra tid i høstferien, kan du jo veldig godt bruke den på å lage disse herlige croissantene! Det er nesten ingenting som slår hjemmebakte, nystekte croissanter!

croissant

 

En god uke til deg!

 

2 kommentarer til “Ukemeny for uke 40”

    • Jeg spiser meg iallfall gjennom veldig mye og blir skikkelig inspirert, Vigdis! Det er mye trendy mat her: sunn mat med masse gode smaker! Kanskje ikke så veldig mye tradisjonell amerikansk mat jeg spiser, men håper du blir fornøyd når oppskriftene kommer 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon