Ukemeny for uke 20

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 20

Er feststemningen i boks? Håper alle får en fin feiring, eller har hatt en fin feiring, alt ettersom når dere leser dette!

Her kommer mine forslag til ukemeny for den kommende uken. Leser du dette før 17. mai, skal jeg skynde meg å si at du finner mange forslag til både frokoster, middager og kaker for 17. mai på bloggen. Det meste ligger på forsiden, så det er bare å sjekke ut!

Ønsker deg en strålende fin uke! Og husk; Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 17. mai – SÅNN FÅR DU DE BESTE PØLSENE TIL 17. MAI

Ja, vi vil ha perfekt tilberedte pølser til den store dagen! Her finner du tipsene!

 

Tirsdag 18. mai – TOMAT- OG GRØNNSAKSSUPPE MED PASTASKRUER

Vi går for en enkel, sunn og god middag i dag! Og er du en suppeelsker som meg, vil du forhåpentligvis elske denne du også!

 

Onsdag 19. mai – FISKEPINNER MED HJEMMELAGET POMMES FRITES OG RØMMEDRESSING

En av barns store fiskefavoritter er fiskepinner! Knasende, sprøstekt på utsiden og saftig på innsiden. Jeg tenker at det er greit at fiskepinnene inneholder så mye fisk som mulig og det er veldig lett å få til når du lager dem selv!

 

Torsdag 20. mai – KJØTTBOLLER MED RIS OG SALAT I ÉN PANNE

Hjemme hos oss er vi skikkelig glade i kjøttboller og jeg synes det er perfekt å servere både på vanlige ukedager og i helgen. Det å lage sine egne kjøttboller er egentlig en riktig så rask sak. Ha en liten bolle med lunkent vann stående klar til du skal rulle ut bollene, for utrullingen går mye kjappere og bedre når håndflatene er litt fuktige.

Her lager vi hele middagen i én og samme panne. Du kan også velge å koke risen i en annen kjele, samtidig som du steker kjøttbollene, for så å blande det etterpå.

 

Fredag 21. mai – SPAGETTI MED OVNSBAKTE CHERRYTOMATER OG FETAOST

Denne middagen kom som et TikTok-fenomen tidligere i år. Den er superenkel å lage og smaker skikkelig godt! Vi har iallfall lagd den flere ganger her hjemme.

Smaker sol og sommer – og det elsker jo jeg!

 

Lørdag 22. mai – KYLLINGSNITSEL MED SALVIESMØR

Love it! Love it! Love it! Dette er god mat, folkens! Saftige, panerte kyllingfileter med massevis av salvie sammen med sprøstekte potetbåter!

 

Søndag 23. mai – LEKKER LAKS MED APRIKOS- OG TOMATSAUS

Det er virkelig ikke hver dag jeg serverer pent danderte middager på tallerken her i huset, til det er min forkjærlighet til store rause fat for stor. Men, da jeg lagde denne retten første gang var jeg i et småjålete humør og kjente trangen etter å plassere alle elementene helt riktig på en à la carte-tallerken komme over meg. Og perfekt som det ble, det drister jeg meg til å si, har den blitt servert slik etterpå også. Når det er sagt, er det fullt mulig å servere denne fantastiske laksen på serveringsfat slik at hver enkelt kan forsyne seg også.

 

Ukens kake – TOSCAKAKE

En skikkelig god gammel klassiker her!

 

Ukens gjærbakst – BÅTBRØD

Kanskje disse kan være morsomme å ta med seg om du skal ut på tur i pinsen? De er skikkelig gode å spise hjemme også!

 

En strålende god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon