Å koke pølser – eller trekke pølser, for å være helt korrekt – er riktig så enkelt, når man bare vet hvordan man skal gjøre det.

Vi vil jo ha pølser som ikke har sprekt opp, de skal være gjennomvarme og de skal ha en skikkelig knekk når vi spiser av dem. Og for å få til det, er temperaturen på vannet helt essensiell

Så her kommer en enkel og grei fremgangsmåte:
Ta pølsene ut av kjøleskapet en liten stund før du skal bruke dem. Kok opp vann i en romslig kjele. Ta kjelen av varmen og legg i pølsene. Legger du 3 pølser i en stor kasserolle full av kokende vann, vil pølsene sprekke, men legger du i en del, vil temperaturen bli riktig. Vannet skal nemlig være rundt 80 grader.

La pølsene ligge i til de blir gjennomvarme. Det er vanskelig å si nøyaktig tid, for det avhenger av hvor stor kjele, hvor mange pølser og hvilken temperatur pølsene hadde da du la dem i.

hvordan trekke pølserDet er litt det samme som gjelder når du skal grille grillpølser også. De blir best når de får lov til å bli grillet på medium varme. Er grillen for varm, blir pølsene svarte utenpå før de blir varme hele veien gjennom.

Husk også å se gjennom det store antallet gode grillpølser som er å få kjøpt nå!

Brødr. Ringstad har nå akkurat kommet ut med en egen gyrospølse også. Verdt å få med seg! I tillegg til mange andre kjempegode grillpølsetyper.

grillpølser

 

 

Dette blogginnlegget er skrevet som en del av et samarbeid jeg har med Brødr. Ringstad i Rakkestad. 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *