Sånn får du de beste pølsene til 17. mai!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Sånn får du de beste pølsene til 17. mai!

Å koke pølser – eller trekke pølser, for å være helt korrekt – er riktig så enkelt, når man bare vet hvordan man skal gjøre det.

Vi vil jo ha pølser som ikke har sprukket opp, de skal være gjennomvarme og de skal ha en skikkelig knekk når vi spiser av dem. Og for å få til det, er temperaturen på vannet helt essensiell

Sånn tilbereder du pølser på best mulig måte

Wienerpølser
Ta pølsene ut av kjøleskapet en liten stund før du skal bruke dem. Kok opp vann i en romslig kjele. Ta kjelen av varmen og legg i pølsene. Legger du 3 pølser i en stor kasserolle full av kokende vann, vil pølsene sprekke, men legger du i en del, vil temperaturen bli riktig. Vannet skal nemlig være rundt 80 grader.

La pølsene ligge i til de blir gjennomvarme. Det er vanskelig å si nøyaktig tid, for det avhenger av hvor stor kjele, hvor mange pølser og hvilken temperatur pølsene hadde da du la dem i.

Grillpølser
Det er litt det samme som gjelder når du skal grille grillpølser også. De blir best når de får lov til å bli grillet på medium varme. Er grillen for varm, blir pølsene svarte utenpå før de blir varme hele veien gjennom.

Husk også å se gjennom det store antallet gode grillpølser som er å få kjøpt nå!

grillpølser

 

2 kommentarer til “Sånn får du de beste pølsene til 17. mai!”

  1. Hehe, i fjor til 17. mai fikk jeg og min samboer oss en god latter, for jeg kan lage mye mat fra bunnen av, men når det kom til noe av det jeg ser på som det svært enkle å koke pølser? Det måtte jeg faktisk overlate til min kjære samboer. Så tusen takk for guide på det helt elementære når resultatet ønskes bra…. 😉

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon