Vil du ha med en oppskrift i den nye kokeboken min?

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Vil du ha med en oppskrift i den nye kokeboken min?

Jeg vil gjerne ha med en oppskrift fra én av mine lesere i den nye kokeboken min!
Har du en oppskrift du gjerne vil dele?

Som du kanskje har sett i diverse sosiale medier – Snapshat (frutimian) og Instagram Stories (Fru Timian)  – holder jeg for tiden på med en ny kokebok. Så kom jeg på at det jo hadde vært veldig moro å ha med en oppskrift fra en av mine kjære lesere også!

Jeg trenger en knallgod oppskrift på gjærbakst!

Det kan være søtbakst, saltbakst, eltefritt, kjevlefritt eller superkjevlete, enkelt, vanskelig, kjapt eller tidkrevende! Det eneste jeg krever er at dette er en oppskrift DU elsker å bake og at den er laget med gjær!

Jeg forbeholder meg retten til å gjøre noen endringer i oppskriften jeg velger ut, slik at den passer min stil.

Den som får med oppskriften sin i boken, får selvfølgelig navnet sitt med i oppskriften og får tilsendt en signert bok så snart boken er ferdig – det tar noen måneder ennå 🙂

Send oppskriften på mail: marit@frutimian.no
eller skriv den i kommentarfeltet under eller i kommentarfeltet hvor jeg deler dette innlegget på Facebook, eller send den i beskjedfeltet på Fru Timian sin Facebookside.

Jeg velger ut en oppskrift fredag 21. juli!

2 kommentarer til “Vil du ha med en oppskrift i den nye kokeboken min?”

 1. Vi har nettopp feiret sølvbryllup, og da fikk jeg lyst til å bake noen små brød vi spiste så ofte de første årene vi var gift at vi gikk litt lei. Nå var det årevis siden sist og jeg kan fortelle at disse slo godt an igjen både hos mann og ungdommene i huset. Godt til matpakken så de som har sommerjobb. Oppskriften er dansk og jeg fant den som sagt for 25 år siden, har heller aldri vært borti den siden.

  DANSKE HAVREKNOPPER

  3 dl.store havregryn
  3 dl vann
  3 dl skummet kulturmelk
  50 gr gjær
  1 dl sammalt rug fin
  2 ts salt
  Ca 675 g hvetemel

  Hell kokende vann over havregryna, la dette stå ca en time.
  Samtidig rører du kulturmelk med rug, gjær og 200 gr av hvetemelet sammen.
  Etter ca en time røres de to deigene sammen med salt og resten av hvetemelet. Elton godt i maskinen.
  Hev.
  Del deigen i 6 og form rause boller
  Etterhev
  Pensle med melk og strø over havregryn.
  Stek ved 220 grader i vannet 30-45 min.
  Brødrene er fine og fryse. Kan også formes som rundstykker eller store brød men da må steketiden reguleres.

  Lykke til med boka

  • Tusen takk for både oppskrift og historie, Marianne! Jeg kommer til å gå gjennom alle oppskriftene som kommer inn, og gi en tilbakemelding i løpet av neste uke!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon