Toast med avokado, tomater, ost og skinke

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Toast med avokado, tomater, ost og skinke

Det gikk plutselig opp for meg at jeg manglet oppskrift på noen herlige, saftige toast her på bloggen! Og sånn kan man jo virkelig ikke ha det!

Toast er perfekt å spise til både frokost, lunsj og kveldsmat, spør du meg! Og er tiden knapp, hender det jammen meg at det spises toast til middag også 😉

Her greier jeg å få plass til både ost, skinke, tomater og avokado mellom de to brødskivene. Her er det bare å finne frem toastjernet og kjøre på! Om du ikke har toastjern, se forklaringen nederst!

Toast med avokado, tomater, ost og skinke

1 person

½ avokado
¼ ts flaksalt
nykvernet pepper
2 skiver grovt brød
2 tynne tomatskiver
2 skiver kokt skinke
3­ skiver ost
noen salatskiver til servering

Del en avokado i to, på langs og fjern steinen i midten. Det gjør du ved å sette en kniv i steinen og så forsiktig vri/trekke den løs. Bruk en spiseskje til å ta ut kjøttet. Du trenger kjøttet fra ½ avokado til denne toasten. Knus den med en gaffel før du smører den utover den ene av brødskivene. Dryss over salt og pepper.

Skjær to tynne tomatskiver og legg over avokadoen før du fordeler skinken og osteskivene over der igjen. Legg over den andre brødskiven.

Varm toastjernet og stek toasten til brødet har blitt gyllent og osten har smeltet. Server toasten med litt salat.

Om du ikke har toastjern, kan du lage toasten i en stekepanne også. Varm ½ ss olivenolje i en stekepanne og legg i toasten. Legg over en tallerken sånn at toasten klemmes litt flatt, og stek den på medium varme i 3–4 minutter. Vend toasten, legg over tallerkenen igjen og stek til osten har smeltet.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon