Laks er kjempegodt å ha i tortillelefser samme med annet godt! Her steker jeg laksefileter først som jeg så deler opp i mindre deler og fordeler utover lefser sammen med avokado, tomat, ost og tortillachips. Det blir skikkelig snaddermiddag som passer perfekt å spise hvilken som helst dag i uken!

For å gi ekstra god smak til laksen, smører jeg utover litt chilisaus utover filetene før jeg steker dem.

Kos deg!

Laksewraps med avokado og tortillachips

til 4 personer

600 g laksefilet, uten skinn og bein
1-2 ts sambal oelek – chili paste
1 ts salt
godt med nykvernet pepper
½ rødløk
1 rød paprika
2 ss olivenolje
1 avokado, tynne skiver
1 tomat, hakket
150 g ost
koriander
12-15 tortillachips
4 store tortillalefser

Sett stekeovnen på 160 grader varmluft.

Smør sambal oelek utover fiskefiletene og krydre dem med salt og pepper. Legg dem i en form og sett dem i stekeovnen. Stek dem i ca. 15 minutter, til de er gjennomstekte.

Mens fisken stekes, kan du gjøre klart resten. Finhakk rødløken og del paprikaen i små terninger. Du kan bruke både rødløken og paprikaen rå, eller du kan ha det i en stekepanne sammen med olivenoljen og la det surre på medium varme i noen minutter. Da får det litt mildere smak.

Skjær avokadoen i tynne skiver og tomaten i små terninger. Riv osten.

Legg utover tortillalefsene og fordel alt som skal i, hele veien over, midt på lefsene. Brett leksene og klem dem litt flate. Jeg liker å varme 1 ss olivenolje i stekepannen og steke wrapsene i 1-2 minutter sånn at lefsene blir gylne og litt sprø.

Server gjerne litt ekstra med tortillachips til!

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *