Hjemmelaget Bounty

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Hjemmelaget Bounty

Er du glad i Bounty fra butikken, kommer du til å elske hjemmelaget Bounty også! Den er supergod! Bounty er nok lett en enten eller-konfekt, for til min forundring finnes det jo de som ikke liker kokos! Kan du tenke deg! Ha ha ha.

Jeg elsker kokos – og jeg elsker denne hjemmelagde Bountyen. Den er dessuten skikkelig kjapp å lage. Jeg kjenner at jeg er spesielt glad i alle de julekakevariantene som er raske å lage i år.

Du trenger bare fire ingredienser for å lage hjemmelaget Bounty; revet kokos, vaniljesukker, søt kondensert melk og melkesjokolade for å dyppe kulene i.

PS! Bare så det er sagt: det er så godt som umulig å bare spise én av disse små herlige Bountykulene!

LES MER! Sånn lager du RISBOLLER MED EN LITEN VRI

Ingredienser

Hjemmelaget bountykuler
400 g kokos
3 ts tørsleffs vaniljesukker
1 boks tørsleffs søte kondenserte melk
500 g melkesjokolade

Slik lager du Bounty

Bland sammen mesteparten av kokosen, vaniljesukker og den søte kondenserte melken. Tilsett nok kokos til du får en passe fast masse. Du skal greie å forme små kuler av massen. Hvor mange det blir, avhenger av hvor store kuler du lager. Jeg liker å lage dem forholdsvis små, så kan jeg heller spise to eller tre av dem i slengen.

Sånn lager du sjokoladetrekket

Smelt sjokoladen over vannbad eller i en mikrobølgeovn og dypp kokoskulene i sjokoladen. La kulene avkjøles på en bakerist.

Det beste er å oppbevare den hjemmelagde Bountyen i en luftettt boks i kjøleskapet og så la denromtempereres før servering.

Kos deg med!

Her finner du Fru Timians NETTBUTIKK

7 kommentarer til “Hjemmelaget Bounty”

    • Jeg er litt usikker på det, Lina! Tenker at den karamelliserte melken er litt for tykk til at det går, men prøv gjerne med litt, så finner du det ut. God jul!

    • Ja, er ikke de supergode, Mina! De holder seg fint i kjøleskapet iallfall 1 uke. De vil bli litt tørrere om de ligger lenger. Du kan evt. også fryse dem ned.

    • Hei Elisa.
      De fleste av varene jeg bruker på vanlig mat, kjøper jeg i helt vanlige dagligvarebutikker. TØrsleffs søte kondenserte melk, finnes i Coop og i de fleste Kiwi 🙂

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon