Sjokoladecookies
Oh la la! Sjokoladecookies er og blir en sann vinner! Hver eneste gang!
I denne utgaven bruker jeg ganske store biter med melkesjokolade i kjeksene, sånn at man får herlige munnfuller av myk sjokolade når man spiser kjeksene.

Ingredienser
125 g smør romtemperert
50 g sukker
75 g mykt, brunt sukker
1 ts vaniljesukker
160 g hvetemel
0.25 ts bakepulver
1 egg
150 g fazer melkesjokolade med dumle
Slik gjør du
Sett stekeovnen på 190 grader over og undervarme og kle to stekebrett med bakepapir.
Ha smør og alle de tre sukkervariantene i en miksebolle og pisk det luftig. Det tar 3-4 minutter.
Ha i egget og pisk det inn.
Så har du i hvetemelet og bakepulveret og rører det inn også. Bare rør til det er blandet inn, ikke mer enn nødvendig.
Hakk opp sjokoladeplaten og rør inn alle bitene. Det bruker jeg å gjøre med en slikkepott.
Fordel deigen i 20 like store kuler. Har du en liten isskje, er den fin å bruke til dette. Eller du kan bruke to teskjeer. Samme hva du bruker, er det lurt å klemme kulene litt flate med hånden før du setter ett og ett brett inn i stekeovnen på nest nederste rille. Jeg steker dem i 12 minutter.
Ta ut brettet og la kjeksene ligge rolig i noen minutter før du legger dem over på en bakerist og lar dem avkjøles der.


Hei!!
Jeg ønsker å melde meg AV deres mail-liste. Ser ikke ut som det er like lett som å mld seg PÅ… Hvordan gjør man det?
Du kan melde deg av nyhetsbrevet nederst på brevet, Birgitte. Nå har jeg meldt deg av 🙂 God påske!