Victoria Beckhams hjemmelagde granola

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter + avkjøling

Porsjoner: 1

Victoria Beckhams hjemmelagde granola

Jeg er jo en stor fan av Victoria Beckham og er én av hennes mange millioner følgere på sosiale medier. Jeg synes det er skikkelig fascinerende å følge både henne fra sidelinjen og står fremdeles ved at jeg ønsker meg en av hennes lekre antrekk. Hun er jo en vellykket klesdesigner!

Tidligere har jeg hatt oppskriften hennes på brownies her på bloggen. Den oppskriften kan du finner her!

Denne gangen er det hennes oppskrift på hjemmelaget granola. Jeg så hun lagde den på Instagram Stories for lenge siden og rablet ned ingrediensene i en blokk. Kom over rableriet her om dagen, så da måtte jeg lage blandingen jeg også. Det er definitivt ikke sikkert at jeg bruker helt de samme mengdene som hun brukte, men jeg tror det skal være sånn nogenlunde.

Så, vil du ha litt engelsk hverdagsluksus, er det bare å sette igang. Granolaen er skikkelig enkel og fort gjort å lage.

Ingredienser

Victoria Beckhams hjemmelagde sjokoladegranola
150 g mandler
225 g store havregryn
50 g kakao
50 g mykt, brunt sukker
25 g flytende honning kan bruke maple- og agave sirup

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 160 grader varmluft.

Grovhakk mandlene og bland dem sammen med resten av ingrediensene i en bolle.

Fordel blandingen utover et bakepapirkledd stekebrett. Stek blandingen i 17-18 minutter.

La frokostblandingen avkjøles før du har den over på et tett glass.

Her serverer jeg den med gresk yoghurt, friste bringebær og blåbær og noen frysetørrede bringebær i tillegg til litt flytende honning.

2 kommentarer til “Victoria Beckhams hjemmelagde granola”

  1. Nam! Nå fikk jeg så lyst på granola at jeg hiver med rundt med det samme. Denne oppskriften med kakao skal testes sammen med det jeg har liggende av korn og frø i skapet 😀

    Takk for herlig inspirasjon!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon