Rosa champagnecoctail
Jeg elsker å drikke champagne og annen musserende drikke fra champagneskåler! Jeg vet at ekspertene sier at disse skålene ikke får frem den riktige smaken og at du derfor skal velge høyere glass. Ja, det er bedre å drikke champagne fra et hvitvinsglass enn disse champagneskålene! Men, jeg elsker å drikke fra dem samme hva. Det er litt «Breakfast at Tiffany’s» og det er en herlig følelse av luksus.
Derfor serverer jeg årets rosa champagnecoctail i herlige vide champagneskåler!
Jeg har ikke noe fancy barutstyr, så jeg bruker å blande sammen ingrediensene i et desilitermål før jeg heller over i glassene.
Jeg brukte Tarquin’s Rhubarb and Rasberry Gin og Fever-Tree Mediterranian Tonic Water. Begge deler kjøpt på Vinmonopolet. Du trenger ikke å bruke den dyreste musserende vinen, men bruk gjerne en som du synes er så god at du mer enn gjerne også drikker den alene. Det tenker jeg er et godt utgangspunkt.

Ingredienser
0.5 dl pink gin
0.5 dl musserende vin
1 dl tonic water
isbiter
bringebær
Slik gjør du
Bland sammen pink gin, den musserende vinen og tonic water. Ha isbiter og bringebær i serveringsglassene og hell i coctailen.



