Wraps med kylling og Fru Timians tomatpesto
Wraps gir meg bestandig en litt avslappet middagsfølelse. Det er litt fredag og litt café på én gang. Og det er så mye godt å fylle en tortillalefse med!
Her fyller jeg dem med saftig kyllingkjøtt, paprika, vårløk og Fru Timians tomatpesto.
Jeg elsker den nye tomatpestoen min – selvsagt 🙂 Den smaker skikkelig godt av soltørket tomat og den passer som tilbehør til veldig mange forskjellige middager. Og er også helt genial å bruke når du skal lage pizzasnurrer.
Har du lyst til å lage dine egne tortillalefser, finner du oppskrift på det her!
Vil du lage middagen enda kjappere? Da kan du kjøpe ferdiggrillet kylling som du deler opp og bruker.

Ingredienser
500 g kyllingfilet
1 ts salt
2 ss lettrømme
1.5 ss fru timians tomatpesto
1 rød paprika
3 vårløk
4 store tortillalefse(r)
50 g blandet grønnsalat
Tomatpestoen
2 ss fru timians tomatpesto
4 ss kokende vann
2 ss god olivenolje
Slik gjør du
Ha kyllingfiletene i kokende lettsaltet vann og la trekke opp under kokepunktet i ca. 15 minutter, til kyllingkjøttet er gjennomkokt. Ta det ut og la det avkjøles før du deler det i mindre biter. Rør sammen lettrømmen og tomatpestoen (ikke ferdig utblandet som det står på pakken, men bare selve tørre blandingen). Ha i kyllingbitene og bland det sammen.
Svartbrenn paprikaskinnet med en créme brûlée-brenner eller under grillelementet i stekeovnen. Dekk paprikaen med plast i etterkant og la ligge i ca. 15 minutter. Da løsner skinnet og det er lett å fjerne med litt kjøkkenpapir. Skjær paprikaen i strimler.
Del vårløken i tynne ringer.
Ha Fru Timian tomatpesto i en skål. Rør inn det kokende vannet og la det stå å svelle i 2 minutter før du rører inn olivenoljen.
Varm tortillalefsene i en tørr stekepanne før du fordeler utover pesto, salat, kyllingkjøtt og paprika.





