Vannmelonslush med pink gin

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter + 4 timer frys

Porsjoner: 4

Vannmelonslush med pink gin

Hva er vel mer perfekt å drikke på en varm sommerdag enn et stort glass med vannmelonslush! Så forfriskende og godt! Bare så det er sagt med en gang: du kan veldig gjerne lage denne vannmelonslushen uten gin! Da kan den jo lekende lett serveres til hele familien.

Jeg bruker ikke veldig mye gin i slushene, men jeg hadde en flaske med pink gin stående, som jeg også har brukt til å lage ROSA CHAMPAGNECOCTAIL, så da brukte jeg den til slushene også. Passet helt perfekt! Uten å ha den alt for store gin-kunnskapen, drister jeg meg til å si at du helt sikkert også bruke vanlig gin i slushene.

Du trenger at vannmelonen er fryst før du starter, så hvis du planlegger en liten slushfest, kutter du opp vannmelonbiter og putter i fryseren dagen før.

Ingredienser

Vannmelonslush med pink gin
1 kg vannmelon
2 dl pink gin
4 greiner mynte + til servering
2 lime + til servering

Sukkerlaken
150 g sukker
1.5 dl vann

Slik gjør du

Rens vannmelonen og del kjøttet i terninger før du fryser det ned i minst 4 timer.

Du kan gjerne lage sukkerlaken i så god tid også, så kan den bare stå i kjøleskapet til den skal brukes. Ha sukker og vann i en kasserolle og kok opp. La det koke lenge nok til at sukkeret løses opp. Hell det over i en beholder og la den avkjøles litt før du setter den i kjøleskapet.

Fjern myntebladene fra stilken og press saften ut av limene og ha det i en matprosessor sammen med det frosne vcannmelonkjøttet og sukkerlaken. Kjør knivene rundt lenge nok til at alt blir en slush (det går veldig fort). Fordel blandingen i høye serveringsglass.

Pynt med limeskiver og mynteblader, finn frem et sugerør og en lang skje, og så er det klart!

Kos deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon