Kan du lage omelett, er du i grunn rustet for livet! For har du et egg eller to liggende i kjøleskapet, er du aldri langt unna et godt måltid.

Har du potetrester liggende, er de perfekte å bruke i en spansk potetomelett og du kan smakssette omeletten med massevis av knallgrønn spinat.

Eller du kan gjøre som jeg gjør her, lage en helt enkel omelett bestående av egg og melk. Og så smakssetter jeg den med mitt eget persillekrydder. Enklere enn det kan det ikke gjøres!

Her finner du oversikt over hvor du får kjøpt Fru Timians krydder!

Omelett

til 1 person

2 egg
1 ss melk
½ ts Fru Timians Persilleblanding
15 g smør til steking

Pisk eggene og melken godt sammen. Kvern i persilleblandingen og pisk den inn også.

Smelt smøret i en liten stekepanne på litt over medium varme. Ha i eggene og la de stivne i 10 sekunder. Dra så med deg eggemassein inn til midten, med en liten slikkepott. La resten av eggemassen renne utover slik at hele stekepannen er fylt opp med egg.

Fortsett å dra den tørre eggemassen innover og la den våte renne utover helt til det som ligger ytterst rundt kanene har stivnet. Hele denne prosessen tar et sted mellom 2 og 4 minutter.

Bruk så slikkepotten, eller en stekespade, for å rulle omeletten sammen.

Server den sammen med godt brød.

 

Print Friendly, PDF & Email

Lesernes kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *