Lefseruller

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 10 minutter

Porsjoner: 4

Lefseruller

Det er ikke så mange ingrediensene som trengs for å lage deilige lefseruller. Har du lefser, salat, kremost og god røykelaks eller skinke, er du i mål. Da er det bare smøre utover kremosten og fordele resten utover lefsene og rulle det sammen.

Her lager jeg noen ruller med spekeskinke og noen med røykelaks. Du kan selvfølgelig bare lage det ene eller det andre. Eller kanskje du har noen andre favorittsmaker å fylle lefsene med også?

Perfekt snackemat!

LES MER! SÅNN LAGER DU ENKELT OG GREIT DIN EGEN GRAVLAKS

Ingredienser

Lefserullene
8 potetlefse(r)
150 g naturell kremost
8 blad salat
0.5 agurk
8 skive(r) røkelaks
8 skive(r) spekeskinke

Til servering
16 cherrytomater

Slik lager du lefserullene

Fordel kremosten utover lefsene. Så fordeler du salatblad og agurkskiver over der. Fordel lakseskivene over halvparten av lefsene og spekeskinkeskivene over resten. Kvern litt pepper over der igjen før du ruller felsene sammen så stramt som du greier.

Da er det klart for kos!

2 kommentarer til “Lefseruller”

  1. En variant av dette har blitt en favoritt hos oss i romjulen, hvor vi kutter opp litt grønnsaker og hver kan ta på det man selv ønsker seg av kjøtt/fisk og annet – utrolig godt og mettende, men det legger seg ikke tungt i magen slik mye annen mat rundt julen gjør. Takk for tips! Jeg synes også at majones med mango/chilismak er godt å ha et tynt lag på…

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon