Lefseruller
Det er ikke så mange ingrediensene som trengs for å lage deilige lefseruller. Har du lefser, salat, kremost og god røykelaks eller skinke, er du i mål. Da er det bare smøre utover kremosten og fordele resten utover lefsene og rulle det sammen.
Her lager jeg noen ruller med spekeskinke og noen med røykelaks. Du kan selvfølgelig bare lage det ene eller det andre. Eller kanskje du har noen andre favorittsmaker å fylle lefsene med også?
Perfekt snackemat!
LES MER! SÅNN LAGER DU ENKELT OG GREIT DIN EGEN GRAVLAKS

Ingredienser
8 potetlefse(r)
150 g naturell kremost
8 blad salat
0.5 agurk
8 skive(r) røkelaks
8 skive(r) spekeskinke
Til servering
16 cherrytomater
Slik lager du lefserullene
Fordel kremosten utover lefsene. Så fordeler du salatblad og agurkskiver over der. Fordel lakseskivene over halvparten av lefsene og spekeskinkeskivene over resten. Kvern litt pepper over der igjen før du ruller felsene sammen så stramt som du greier.
Da er det klart for kos!


En variant av dette har blitt en favoritt hos oss i romjulen, hvor vi kutter opp litt grønnsaker og hver kan ta på det man selv ønsker seg av kjøtt/fisk og annet – utrolig godt og mettende, men det legger seg ikke tungt i magen slik mye annen mat rundt julen gjør. Takk for tips! Jeg synes også at majones med mango/chilismak er godt å ha et tynt lag på…
Det høres kjempegodt ut, Lise!