Lettvinte proteinrundstykker

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 20 minutter

Porsjoner: 16

Lettvinte proteinrundstykker

Man skal jammen lete godt for å finne noe som er kjappere å bake enn lettvinte proteinrundstykker! Du blander bare alle ingrediensene sammen med en stavmikser eller har i en blender, former til rundstykker og steker i 12-15 minutter.

Proteinrundstykkene er best samme dag som de blir stekt, men du kan gjerne fryse ned de som ikke blir spist samme dag. Gi dem en liten lunk i stekeovnen, så er det freshe og gode igjen!

LES MER! SÅNN TINER DU GJÆRBAKST BEST!

PS! Bruker du en blender til å blande sammen råvarene, må du huske å ha de våte ingrediensene i først.

LES MER! Her fubber du FRU TIMIANS ALTMULIGSTRØSSEL

Ingredienser

4 egg
400 g cottage cheese
350 g havregryn
1 ts salt
3 ts bakepulver

Til strøssel
1.5 ss fru timians altmuligstrøssel eller sesamfrø

Sånn lager du lettvinte proteinrundstykker

Forvarm stekeovnen til 225 grader varmluft og kle et stekebrett med bakepapir.

Ha eggene og cottage cheesen i en blender sammen med resten av ingrediensene og kjør knivene rundt til alt er blandet og mesteparten av havregrynene er hakket opp. Det er bare fint om det er igjen noen hele havregryn.

Du kan også bruke stavmikseren til dette.

For den tykke røren til rundstykker. Jeg bruker en stor isskje til dette, men du kan også bruke en skje og så forme dem i håndflaten. Fordel dem utover på stekebrettet.

Pensle dem med vann og dryss over Fru Timians Altmuligstrøssel eller sesamfrø.

Stek proteinrundstykkene i 12-15 minutter, til de er gyllenbrune.

La dem avkjøles på en bakerist.

Håper de lettvinte proteinrundstykkene faller i smak!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.

Utvikling og Hosting av Sircon