Drømmer du innimellom om den perfekte pikniken? Hvor sola skinner, fargerike blomster, perfekt selskap og kurver fulle av deilig mat?

For noen år siden gjorde vi en fotoshoot med akkurat denne settingen. Og nå tenkte jeg virkelig at det var på tide å få alle disse fantastiske bildene, stemningen og oppskriftene ut på bloggen min. Så den kommende uka (eller så) kommer jeg til å legge ut oppskriftene herifra én og én. Håper du finner mange gode tips og oppskrifter selv også!

Husk at du ikke trenger å dra på piknik for å lage disse søte små kyllingsnacksene med salvie og bacon! De kan du gjerne spise hjemme ved kjøkkenbordet eller ute på verandaen også. Du kan spise dem varme eller kalde. Her er alt lov!

Fortsatt god sommer til deg!

Kyllingsnacks

Dette trenger du for å lage kyllingsnacks med bacon og salvie
 20-24 små munnfuller

4 kyllingbryst
24 salvieblad
10–12 skiver bacon

Sett stekeovnen på 200 grader og kle et stekebrett med bakepapir.

Del kyllingbrystene 5 eller 6 biter, avhengig av størrelsen på brystene. Legg ett blad med salvie på hver bit. Hvis salviebladene er store, kan du dele dem i to. Del baconskivene i to på langs og surr én strimle rundt hver av kyllingbitene.

Legg kyllingbitene over på stekebrett og stek dem midt i ovnen i 12–15 minutter.

Kyllingsnacks

Du kan også bruke god spekeskinke, hvis du heller vil.

Her pynter jeg med noen fine blomster som jeg fant i hagen.

Kyllingsnacks

De andre oppskriftene fra pikniken

Kyllingsnacks – baconsurrede kyllingbiter

Ricottapai med tomat og timian

Ovnsbakte tomater og spekemat

Hvitløksknuter

Bønne- og maissalat

Svart og grønn oliventapenade

Sangria og eplejuice med Farris

Mandelterte med jordbær og bringebær

Limemarinert bær med mascarponekrem

 

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Test 2

Test

Lesernes kommentarer

  1. Vi var en gjeng som var på sykkeltur fra Moss til Tønsberg mandag til onsdag, og jeg hadde med bl.a. kylliingsnacks og hjemmelaget aioli. Det smakte helt fantastisk!!!! Kommer til å bli en gjenganger hos meg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *