Nyttårsmaten!

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Nyttårsmaten!

Jeg håper du har herlige juledager! Det har jeg hatt! Sene kvelder med ditto sene morgener, masser av god mat og hyggelig selskap. Akkurat sånn som julen skal være.

Skal du ha nyttårsfest og lage mat til en hel liten gjeng eller planlegger du en romantisk middag for to? Her kommer et knippe oppskrifter som du kan lage. To ulike forretter, tre hovedretter og tre desserter. Håper du finner noe du liker!

En riktig god nyttårsfeiring til deg!

Nyttårsmaten!

 

Stekte kamskjell med gulrotpuré

Hvis du ønsker å ha en litt raffinert forrett, kan du lage denne lille snerte forretten; stekte kamskjell med en søt og deilig gulrotpuré.

Nyttårsmaten!

 

Lettvinte minipaier

Disse minipaiene er superenkle å lage og vidunderlig gode å spise!

Nyttårsmaten!

 

Helstekt kalkun med rosenkål og god saus

Kalkun og nyttårsaften passer sammen som hånd i haske. Husk å bruke posen med innmat som bruker å ligge inne i kalkunen. Der har du basisen til den beste sausen.

Nyttårsmaten!

 

Fylt kalkunfilet surret i bacon

Vil du ha en liten vri på kalkunen, er dette et supert alternativ. Her fyller jeg en kalkunfilet med nøtter, tørkede aprikoser og tranebær, couscous og persille og surrer mengder med bacon rundt. Det må jo bare bli supergodt!

Nyttårsmaten!

 

Helstekt kveite med smørsaus

Dette er, etter min mening, noe av den beste maten som er å oppdrive. Kritthvit kveite med en fantastisk smørsaus til! Å helsteike en kveite er en super måte å lage luksusmat til mange på.

Nyttårsmaten!

 

Panna cotta med vanilje og kanel

Skal jeg lage panna cotta til mange, bruker jeg å finne fram et aldri så lite arsenal av gamle kaffekopper i ulike fasonger, og la panna cottaen stivne oppi hver av dem. Ønsker du å hvelve puddingene ut av formen før servering, er det lurt å dyppe koppene i en skål med varmt vann først.

Nyttårsmaten!

 

Karamellpudding med appelsinsaus

Denne karamellpuddingen med appelsinsausen nykommer hos oss. Tror den kjapt vil finne sin plass blant gjengangerne. Appelsinsausen har en litt bitter og skikkelig deilig smak som passer godt til den søte puddingen.

Nyttårsmaten!

 

Sjokoladepavlova med vaniljekrem

Pavlova er bestandig en stor suksess hos både store og små. Jeg simpelthen elsker en sprø pavlova som er akkurat passe seig midt inni! Pynter du med frosne bær, som jeg gjør her, er det lurt å legge dem på rett før servering. De vil bli litt våte når de tiner helt.

Nyttårsmaten!

Godt nytt år til deg!

Håper vi sees mange ganger i det nye året!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon