Lakseform med mais og tomat

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Tid: 25 minutter

Porsjoner: 4

Lakseform med mais og tomat

Denne middagen er nesten for god for å være sann! Du bruker noen få minutter på å preppe ingrediensene før ovnssteking og koking, så fikser resten seg selv! Love it!

Jeg vet at det er mange av dere som blir glade for tips til nye og gode barnevennlige fiskemiddager. Så da håper jeg at denne frister til å prøve ut!

LES MER! LAKS, RIS OG GRØNNSAKER – ONE POT!

Etter at jeg fant opp DILLPESTOEN min – som er en tørr pesto hvor du kan røre ut hvor mye pesto som du trenger der og da i kokende vann og olivenolje – elsker jeg å bruke den i veldig mange av mine fiskemiddager!

LES MER! Sånn lager du den superpopulære middagen – OVNSBAKT ØRRET MED SPINAT OG TOMAT!

God fiskemiddag til deg!

LES MER! Her finner du både DILLPESTOEN og andre varer fra SMAKSSERIEN min!

Ingredienser

500 g tomat(er)
2 små bokser mais
600 g laksefilet uten skinn og bein
1 ts salt
0.5 ts nykvernet pepper
6 ss olivenolje
2 ss fru timians dillpesto
3 ss kokende vann
50 g ruccola

300 g byggris

Slik gjør du

Sett stekeovnen på 200 grader varmluft og finn frem en langpanne.

Bruker du store tomater, deler du dem i skiver, mens cherrytomater kan du dele i to før du har dem i langpannen sammen med maisen.

Fordel laksefiletene rundt i formen. Dryss salt og pepper over det hele og fordel 2-3 ss av olivenoljen over det hele også.

Ha Fru Timians dillpestoblanding i en liten skål og rør inn det kokende vannet. La det svelle i 20-30 sekunder før du rører inn resten av olivenoljen.

Fordel ca. halvparten av pestoen på laksestykkene. Resten kan du gjemme til servering.

Stek formen i 15-17 minutter. Hvis du, som jeg, vil ha litt svarte flekker på tomatene, kan du sette på grillelementet de siste 2-3 minuttene.

Kok byggrisen etter anvisning på pakken, i lettsaltet vann.

Server resten av pestoen til!

Kos deg!

2 svar til “Lakseform med mais og tomat”

  1. Ble denne til middag i dag! Helt genial kombinasjon med dillpesto , mais og tomat🤩 Og jeg er vilt begeistret for hvor enkelt du gjør det å lage så god mat, tusen takk for inspirasjon og oppskrifter😍

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon