Ukemeny for uke 14

Du må være innlogget for å bruke disse funksjonene.

Legg til som favoritt

Legg til i ukemenyen

Legg til i handlelista

Ukemeny for uke 14

Straks klart for påske, folkens! Jeg gleder meg skikkelig! Jeg skal tilbringe første halvdel av påsken på treningsleir i Danmark med en gjeng flotte ungdommer. Det er fjerde året jeg gjør, og jeg satser på at det blir akkurat like hyggelig i år som tidligere.

Mange av dere skal sikkert på fjellet noen dager, mens andre skal være hjemme å jobbe. Jeg tenker at samme hvor vi nå befinner oss, er det hyggelig å finne noen stunder for deilig mat og drikke!

Her kommer mitt forslag til ukemeny for denne uken. Vil du ha flere gode påskeoppskrifter,  må du følge med inne på bloggen. Forsiden kommer til å fylles opp av god påskemat!

Jeg ønsker deg en riktig så god uke, og husk: Nyt livet og nyt maten!

 

Mandag 3. april – Tomatsuppe med ostelokk

Perfekt mandagsmiddag! Enkel, billig og genial for å bruke opp både osterester og om det ligger en halvslapp tomat på kjøkkenbenken.

 

Tirsdag 4. april – Laks og rotgrønnsaker i langpanne

Denne middagen er skikkelig lett å lage, god å spise, bra for kroppen og gir lite oppvask! Deilig med middager som tilfredsstiller så mange ting på én gang!

 

Onsdag 5. april – Risotto med asparges og bacon

Det er lurt å røre jevnt og trutt i gryten mens risottoen koker. Ellers er det riktig så enkelt og greit å lage denne vårlige middagen!

 

Torsdag 6. april – Smørbrød med fiskekaker og potetskiver

Lag fiskekakene selv (som faktisk er riktig så enkelt) eller kjøp gode i butikken! Jeg synes at smørbrød som dette er gode middagsalternativer innimellom.

 

Fredag 7. april – Saftige kyllingklubber med ratatouille

Saftig kyllingkjøtt og varm, fransk grønnsakssalat! Gode ingredienser for en herlig fredag!

 

Lørdag 8. april – Saftig lasagne med spinat

Denne lasagnen bruker bestandig å være helt fulltreffer å servere hjemme hos oss! Jeg tror vi er akkurat like glade i spinat alle sammen! Om du ikke har prøvd med litt spinat i lasagnen før, er utfordringen herved gitt! Jeg tror ikke du vil angre.

 

Søndag 9. april – Mexikansk gryte

Har du allerede kommet deg opp på fjellet og planlegger en lengre skitur, kan du gjerne la denne gryten godgjøre seg inne i stekeovnen hele dagen mens du drar mil etter mil!

Den er skikkelig god å spise for oss som har tenkt å holde oss i lavlandet også 😉

 

Ukens kake – Hvit sjokoladekake med blåbær

Dette er en knallgod kake med hvit sjokolade og blåbær i! For meg er dette en herlig påskekake – selv om det virkelig kan lages hele året!

 

Ukens gjærbakst – Frokostrundstykker

Få en herlig start på dagen med helt nystekte rundstykker! I denne oppskriften bruker jeg litt surdeig, men du kan godt bare øke gjærmengden litt. Hvor mye, står i oppskriften.

 

En riktig så god uke til deg!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Utvikling og Hosting av Sircon